Irenko, bo chyba mogę tak do Ciebie mówić. Jestem tu pierwszy raz ale oglądając Twój awatar w innych wątkach nie sposób się nie radować. Zarażasz dobrym nastrojem!! I to przez internet To jak muszisz działać na ludzi na żywo ? SZOK!!
Masz piękny ogród a ostatnie zakupy powaliły mnie na kolana,
Za Twoją sprawą, tak za Twoją bo się tych żurawek naoglądałam sama pocięłam do CO i kupiłam kilka Southern Comfort.
Czeka Cię podczas weekendu piękna praca. Efekt będzie powalający
Pozdrawiam Cię serdecznie
witaj Madziu u mnie jeśli tylko dodałam energii, to się cieszę bardzo! te żurawki takie piękne, że obie będziemy się z nich cieszyć
sfocę dzieło, może jakoś to mi wyjdzie i już czaruję pogodę na weekend, zero deszczu, a co
pozdrawiam Madziu
Irenko w drodze do Kapiasów się nagadamy, dlatego jedziemy jednym autem z badgażnikiem na dachu Mam duuuuży na dwie pary nart i snowboard + komplet butów więc chyba sie pomieścimy???
ok,jedziemy jednym i w końcu chyba? się nagadamy
Uprawiam teraz czarnowidztwo: napewno się nie zmieścimy, i napewno się nie nagadamy
bez roślin się zmieścimy, a z pozostłą częścią, chyba masz rację!!!!!
Ciekawi mnie jak będzie z tym towarem u Kapiasów - mam kupić tylko jedną roślinę i na nią liczę, że tam będzie To berberys Red Pillar - albo Helmond Pillar
Sebku, już ja się będę przyglądać, czy ty aby na pewno z tą jedną, jedyną wymarzoną wyjdziesz?
muszę luknąć, bo nie znam, a miałam nic nie kupować, bo miejsca nie ma i Madżenka szybciej nas wysadzi jak roślinki
trzymaj się i do zobaczenia
Martuś, my też pozdrawiamy lato sprzyja spotkaniom, trzeba wykorzystać ten czas
Przez sunię będę 2 tygodnie uziemiona,no może trochę krócej jak zobaczę czy chłopcy dopilnują psa...
Ja już mam spotkanie na 8-go września nawet dwa i trzeba z jednego zrezygnować
Być może,że się wybiorę do jakiejś ogrodniczki,ale to wszystko w planach ...
Fajnie wam kobiety -" kierownice" )))))bzyk i na miejscu .No cóż nigdy nie myślałam o prawku to mam
Spotkania są miłe owszem
a do Kapisaów 8 jedziesz? fajnie byłoby
co do prawka, nigdy za późno, możesz się zapisać na kurs, poradzisz sobie świetnie, bo faktycznie bez niego, człowiek uziemiony i zależny od innych!!
a do Kapisaów 8 jedziesz? fajnie byłoby
co do prawka, nigdy za późno, możesz się zapisać na kurs, poradzisz sobie świetnie, bo faktycznie bez niego, człowiek uziemiony i zależny od innych!!
Nie kochana nie jadę
Jadę śpiewać całą noc do rana na kilka gitar i ful ludzi To mój żywioł
Prawka raczej już nie zrobię bałabym się dzieci wozić )))))
Za ciasno na drogach byłabym chyba "niedzielną kierownicą "Rower mam i busy jeżdżą ostatecznie Nigdy nie latałam,lotnisko niedługo się koło mnie otworzy może się odważę kiedyś ...?
Widzę,że "zaprosiłaś"na swój domowy wypoczynek nie tylko Finkę
Ładnie widać nawet na niewyraźnej fotografii
Irenko, bo chyba mogę tak do Ciebie mówić. Jestem tu pierwszy raz ale oglądając Twój awatar w innych wątkach nie sposób się nie radować. Zarażasz dobrym nastrojem!! I to przez internet To jak muszisz działać na ludzi na żywo ? SZOK!!
)
Irenka to skuteczne lekarstwo na wszelkie niepogody ducha