Młody jaś do gorącej wody,Martku, nie trzeba moczyć.....
Irenko, Ty na spotkanie dzisiaj ? miłego... ! Marzenko...niestety..nie pozdrawiam no to jest nas dwie ... pozdrawiam ... lokatorów na gapę współczuję ... ehhh ... że też zawsze musi być coś ... w towarzystwie raźniej oprócz tych lokatorów, mrówki różnej maści i też kopce robią!!! jak mówisz, zawsze coś ale juz mi raźniej i jeszcze Ania asc fajnie mnie naładowała energią Ania powinna butelkować energię i sprzedawać ...
Irenko, Ty na spotkanie dzisiaj ? miłego... ! Marzenko...niestety..nie pozdrawiam no to jest nas dwie ... pozdrawiam ... lokatorów na gapę współczuję ... ehhh ... że też zawsze musi być coś ... w towarzystwie raźniej oprócz tych lokatorów, mrówki różnej maści i też kopce robią!!! jak mówisz, zawsze coś ale juz mi raźniej i jeszcze Ania asc fajnie mnie naładowała energią
Irenko, Ty na spotkanie dzisiaj ? miłego... ! Marzenko...niestety..nie pozdrawiam no to jest nas dwie ... pozdrawiam ... lokatorów na gapę współczuję ... ehhh ... że też zawsze musi być coś ...
Irenko, Ty na spotkanie dzisiaj ? miłego... ! Marzenko...niestety..nie pozdrawiam
Irenko, Ty na spotkanie dzisiaj ? miłego... !
O to, to! Na wiosnę