Milka
10:49, 29 wrz 2012
Bożenko, a tobie miłego weekendu
te hosty jeszcze pokażą dopiero swoją urodę
Beatko, szaleję
ale kancik bez sznurka pojechał w bok
Moniko, moja krzewuszka zaskoczyła mnie totalnie
i cieszę się; będę ją ciąć w kulę
Daneczko69, im więcej pracuję, tym lepsza kondycja, nawet przysiady już mogę robić, ale i odpoczynek też mam

Eliza, popatrzyłam na twoją krzewuszkę, pogroziłam mojej i...kwitnie
Martek, zachwycam się światłem w roślinach, jest niepowtarzalne
Aniu, będę krzewuszkę ciąć
a rabata gazonowa, nawet mimo moich obiekcji, będzie ładna; w tej chwili mieni się kolorami...
Marzenko, na pierwszej fotce jest Orange Marmalade, w tle widać Janet, a na drugim zdjęciu Fantasy Island; na żywo są jeszcze piękniejsze, tyle barw w jednej
Pola, dziewczyno, jak to miło, że jesteś
też tego samego życzę, bo stworzyłaś sobie idealne miejsce
Danusiu, Agata z Holandii pokazała centrum, w którym były wyjątkowe hosty i dała impuls do ich zdobycia
dzięki, niech rosną i potem będę je dzielić...i obdarowywać
Sebek, wiedziałam, że jedną literkę zgubiłam, ale dobrze, ze czuwasz
jak się rozrosną, będę dzielić i rozdawać, są wyjątkowe
...hosty
Ula, te dwie, to średnie okazy 40-60 cm kępa, ale te liście ich są bajeczne;wybierałam nietypowe hosty i powoli się rozrastają; staram się jak mogę, aby ten tysiąc opóźnić
co do wiosny, sama jestem ciekawa, jak to będzie, ale podają że do 20 grudnia ma być ciepło, to aż się boję co z roślinami, zwariują!!
Aniu monte, dzięki, myślę, że są wyjątkowe

Beatko, szaleję

Moniko, moja krzewuszka zaskoczyła mnie totalnie

Daneczko69, im więcej pracuję, tym lepsza kondycja, nawet przysiady już mogę robić, ale i odpoczynek też mam

Eliza, popatrzyłam na twoją krzewuszkę, pogroziłam mojej i...kwitnie

Martek, zachwycam się światłem w roślinach, jest niepowtarzalne

Aniu, będę krzewuszkę ciąć

Marzenko, na pierwszej fotce jest Orange Marmalade, w tle widać Janet, a na drugim zdjęciu Fantasy Island; na żywo są jeszcze piękniejsze, tyle barw w jednej

Pola, dziewczyno, jak to miło, że jesteś

Danusiu, Agata z Holandii pokazała centrum, w którym były wyjątkowe hosty i dała impuls do ich zdobycia

Sebek, wiedziałam, że jedną literkę zgubiłam, ale dobrze, ze czuwasz

Ula, te dwie, to średnie okazy 40-60 cm kępa, ale te liście ich są bajeczne;wybierałam nietypowe hosty i powoli się rozrastają; staram się jak mogę, aby ten tysiąc opóźnić

Aniu monte, dzięki, myślę, że są wyjątkowe