Ewa, spektakularne róże. Gertruda J. ogromna, tak dużej nie widziałam nawet na żadnej fotografii. Chyba służy jej to miejsce w załomie muru. W ogóle pięknie.
Witam. Zrobiłem sobie wycieczkę po ogrodzie i podziwiałem jego piękno. Wyjątkowo zadbany, przemyślany wręcz pokazowy ten ogród. Zwróciłem uwagę na robinię która kiedyś miałem .Niestety wiatr ją połamał. Dzisiaj wiem że musi być krótko cięta. Pozdrawiam.
Dzięki że piszesz nieco o tej robinii,bo taka jest ładna że oczu oderwać nie mogę.
I już kombinuję gdzie ją posadzić w moim ogrodzie.
Ale by nadawała romantyzmu....super. Chyba zaryzykuję i ją kupię
No szkoda Sebku, ale co zrobić, nie zawsze można mieć co się chce Widziały gały co brały, jak kupowałam to liczyłam się z tym, że kiedyś zmarzną, ale miałam nadzieję, że nie...
ojej, niby tez wszystko to wiem, o laurowiśniach, a mimo to wzięłam są na razie ok, a te którymi się zachwycałam, ostatni mróz uszkodził, stoja jak zwiędłe kwiaty
Oj jak miło, dziękuję za komplementy Kąciki tematyczne, to takie moje ciągoty do pokoi w ogrodzie,nie bardzo mi to wychodzi, bo kształt ogrodu nie taki jak sobie życzyłam, najlepsze do tego długie prostokąty, bo łatwo się dzieli