Evo Twój ogród jest wyjątkiem w którym pięknie rosną i wyglądaja róze jak i rododendrony , na ogól jak dobrze rosna jedne to drugie nie chcą . Rh mi nie brakuje ale różami się zachwycam , są prześlicze. Pozdrówka zostawiam.
Oj, rzeczywiście idealna ta róża, ma wszystko co lubię
i faktycznie widzę laurowiśnie, o rany, chyba bym się zapłakała, podziwiam cię, ze udało się tobie pogodzić z tą stratą.
pierwszy raz widze robinie akacjową z różowym kawiatem , wygląda slicznie? jak się sprawuje, duzo cięcia? mocno przyrasta jaka duża będzie, czy nic z nią nie robisz?
R. Gertruda bardzo okazała. Myślałam, że jest bardziej "skromna". Dziękuję za pokazanie. Po tym jak widziałyśmy ją z Ireną w A. nie sądziłam, że tak ona wygląda. Twoja zdecydowanie bardziej "puszysta", bogatsza.
Właśnie przywędrowałam do Ciebie Ewa.
Nie mogę przestać się zachwycać.Przepiękny ogród stworzyłaś
Jak to miło pooglądać takie piękne widoki gdy zimno wkoło...
Pozdrawiam.
Dzięki Bogdziu za odwiedziny Co do RH to nie powiedziałabym, że mój ogród im służy dużo strat miałam, krzewy są wg mnie "rzadkie" muszę jakoś je zagęścić i nigdy nie będą takie jak Twoje No ale jak się ma glebę o podłożu marglowym to takie efekty muszą być wystarczające Myślę, że pomogła im trochę zmiana sposobu sadzenia, są teraz prawie nad rabatą posadzone.