ewaglen
14:41, 04 lut 2012

Ewo, pięknie u Ciebie!!! Wyjątkowo pięknie
Jestem pod wrażeniem. To raj
Wszystko mi się u Ciebie podoba. Nie będę wymieniać, bo zrobili to już moi poprzednicy 
Zainteresowało mnie także zdjęcie przy Twoim NIKU, tylko jest bardzo małe i słabo widzę.
Jako, że jesteś ekspertem od róż pnących, bardzo Cię proszę o radę
Ja chciałabym przed swoją furtką od strony domu umieścić kutą podporę w kształcie podobnym do furtki i posadzić różę, która będzie się na nią wspinała. Chciałabym różę o jak najjaśniejszym kolorze. Białą, kremową, względnie blado różową o pokroju kaskadowym i kwiatach nie opadających i śmiecących oraz nie takich bym je musiała fotografować od dołu
Wcześniej miałam Dorothy, ale nie podobała mi się, bo kwiaty oglądały podłoże i to co najładniejsze, było niewidoczne dla naszych oczu. Poza tym nie podobał mi się kształt krzaka, taki niesforny i trudny do prowadzenia, bo sztywne gałęzie miał. Może mi doradzisz w tej kwestii? Z góry bardzo dziękuję 

Zainteresowało mnie także zdjęcie przy Twoim NIKU, tylko jest bardzo małe i słabo widzę.
Jako, że jesteś ekspertem od róż pnących, bardzo Cię proszę o radę

Ja chciałabym przed swoją furtką od strony domu umieścić kutą podporę w kształcie podobnym do furtki i posadzić różę, która będzie się na nią wspinała. Chciałabym różę o jak najjaśniejszym kolorze. Białą, kremową, względnie blado różową o pokroju kaskadowym i kwiatach nie opadających i śmiecących oraz nie takich bym je musiała fotografować od dołu