Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ewy :)

Ogród Ewy :)

dajana 12:25, 27 maj 2013

Dziekuje Ewo za przydatne porady. Oj nie byłam jeszcze w twym ogrodzie ale jesli dzisiaj zdążę to muszę go zwiedzic To co ujrzałam na tej tylko stronie to piekno i jeszcze raz piękno .Do zobaczenia zatem wkrótce .Pozdrowienia miłe posyłam
Eve 13:14, 27 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Ależ piękny ten widok zza kutej bramy ... Łaaaaa

Lubię sobie też tak pozaglądać Jak kwitną róże to jest to moja ulubiona trasa

Eve 13:18, 27 maj 2013

asc napisał(a)
Ewa... rośni Ci krąg koleżanek z Rzeszowa ... pamiętaj jakby co , że ja też tu jestem
W Rzeszowie na pasie zieleni rozdzielającej ulicę rośna sobie oliwniki.... ładnie wyglądają.. Tylo u Ciebie to ma forme drzewka, a te nasze to formę wysokich krzewów

Poszukuję jakiś podpórek do róż.. może coś mi polecisz.. bo szukam w necie, a tam same badziewie... zastanawiam sie czy nie zlecić zrobienia, ale też pomysłu nie mam z czego i jak.. gdzie znajdę jakieś inspiracje, by mi zrobili....

Pamiętam pamiętam Aniu, ale wstyd przyznać nigdy w Rzeszowie nie byłam

Oliwnik u mnie jest drzewem, bo go ciągle tnę, od dołu również, chciałam drzewo, a nie krzew, tempo wzrostu mnie szokuje, to drzewo ma 4 rok, sadzonka miała 80 cm !

Aniu, podpórki robi mój eM Inspiracji szukaj na moich zdjęciach
Eve 13:19, 27 maj 2013

bociek napisał(a)
Ten oliwnik jest niesamowity Piekne drzewo. I piekne zdjecia kwitnacych azalii A najbardziej urzekajacy widoczek zza furtki

Witaj boćku miły Też lubię i widoczek i oliwnika
Eve 13:22, 27 maj 2013

KasiaWB napisał(a)
Witaj Ewa byłam już kiedyś w Twoim ogrodzie i zachwycałam się, ale właśnie przeczytałam cały Twój wątek od samego początku tym razem ze szczególną uwagą skierowaną na mur - znalazłam dla siebie kilka pomysłów i oczywiście ponownie na róże miałam jeszcze długo nie kupować róż, ale cóż... stało się skusiły mnie oczywiście na jesieni będę przesadzać na lepsze miejsce, które nie jest jeszcze gotowe a póki co poprzyglądam się im trochę w rzeczywistości i spróbujemy się zaprzyjaźnić )
serdecznie pozdrawiam

Dzięki Kasiu za odwiedziny Całe szczęście, że mój wątek kompaktowy i nie zajmuje kilku dni oglądanie

No cóż jeśli chodzi o róże, to ja też nie mogę się powstrzymać

Przyjaźń jest kolczasta i czasem trudna, ale widoki i zapach rekompensują
Eve 13:24, 27 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Oliwnik wytrzymuje polskie zimy? Mus zakupić

Wytrzymuje bez problemu Mój okaz ma 4 lata a było 80 cm sadzonką, warto kupić, szybko ma liście, póżno gubi, kwitnie i pachnie, ma cudny kolor, nie choruje, nie przemarza i szybko rośnie
Eve 13:25, 27 maj 2013

irena_milek napisał(a)
Supr kwitna kwasolubne! pozdrawiam Ewa

Macham do Ciebie, jesteś teraz na pewno na plaży Baw się dobrze, jestem na bieżąco na FB
Eve 13:26, 27 maj 2013

dajana napisał(a)
Dziekuje Ewo za przydatne porady. Oj nie byłam jeszcze w twym ogrodzie ale jesli dzisiaj zdążę to muszę go zwiedzic To co ujrzałam na tej tylko stronie to piekno i jeszcze raz piękno .Do zobaczenia zatem wkrótce .Pozdrowienia miłe posyłam

Nie ma za co Dziękuję za miłe słowa, zapraszam i pozdrawiam równie miło
Eve 13:46, 27 maj 2013

Czas kwasolubnych

azalia o pełnych kwiatach

Z daleka wyglądają prawie tak samo, jednak każda ma inne kwiaty, jedna pełne, druga malutkie dzwoneczki, trzecia duże dzwonki
Eve 13:49, 27 maj 2013

cd