Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ewy :)

Ogród Ewy :)

Eve 16:09, 18 cze 2013

Margarete napisał(a)
Aha,
jeszcze zapomniałam napisac,że róże masz boskie !!! A najbardziej urzekła mnie swoim deikatnym kolorem ta własnie :

Dzięki za miłe wpisy Ale mnie zaskoczyłaś,że ją wyłapałaś Ta róża to Acropolis, ma cudowny pudrowy kolor, który zmienia się w miarę przekwitania. Nie pachnie niestety, ale kwiaty ma cudne!

Eve 16:11, 18 cze 2013

grazyna napisał(a)

Ja oglądam I zapewne nie tylko ja, ale podobnie jak Ty czas nas goni, wpadamy, zachwycamy się i na wpis brakuje tych dodatkowych minut

Zachwycona jestem !!! Jaką trzeba mieć "Rękę" by takie dorodne róże były ! Powalające okazy !

Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa Ja też mam problemy z czasem niestety i to rozumiem

Nic nie piszcie, tylko uśmiech zostawiajcie
Eve 16:13, 18 cze 2013

Evchen napisał(a)
Ja zaglądam i to często Dłuuugo Cię nie było
Słonka pod dostatkiem, to wszyscy wybiegli wyrywać chwasty, które jak grzyby po deszczu pojawiły się na grządkach....

Krateczki i podpórki są tak estetyczne, że zaczęłam 'rzeźbić" dziurę w brzuchu mojemu mężowi "złotej rączce" Jesteś dla mnie inspiracją
Na takie piękne krzaki róż przyjdzie mi jeszcze poczekać... ale co tam... poczekam Warto

Czekam na dalsze zdjęcia!

Ewciu, wiem, że zaglądasz, bardzo mi miło

Wierć dziurę swojemu M, jako i ja wierciłam Udało się

Różyczki potrzebują trochę czasu na to, żeby pokazać swoje piękno

ewaglen 17:03, 18 cze 2013

Milka 14:08, 21 cze 2013

Eve napisał(a)

nadrobiłam zaległości
cudownie kwitły rh, powojniki, choc nadal je widzę w różach
zachwycam się twoimi różami, uznaję to za bardzo angielskie, tam tez róże jak u ciebie na murze; masz po prostu cudownie, i pewnie nie wyobrażam sobie, jak tam pachnie!
piękny ten twój ogród, wspaniale widać jego styl!
Ewcia..ciut zazdraszczam, masz ład i konsekwencję
Mala_Mi 17:36, 26 cze 2013

Ewuś.. jak tylko gdzieś mi się pojawisz.. to od razu do Ciebie lecę, ale Ty i u siebie mało i u innych mało, wiec trudno trafić

Swojemu M dziurę w brzuchu wierciłam... wiec wrzucił na google hasło podpory róże.. i co??? To co ładne pokazało to było Twoje.. M mówi to fajne.. a ja krzyczę to u Ewy... i tak w koło
Podeptałam mu ambicje i.... stwierdził, że mi zrobi pergole z różami..... Na razie ma łapkę niesprawną wiec pierwsze zlecone.. muszę powiercić dziurę w brzuchu kumplowi co to robi....

Nie pamiętam czy ci to pisałam czy nie, wiec jak sie powtarzam to sorki

Ogród masz boski
Margarete 00:41, 01 lip 2013

Eve napisał(a)

Dzięki za miłe wpisy Ale mnie zaskoczyłaś,że ją wyłapałaś Ta róża to Acropolis, ma cudowny pudrowy kolor, który zmienia się w miarę przekwitania. Nie pachnie niestety, ale kwiaty ma cudne!

Ja własnie najbardziej lubię róże w delikatnych pastelowych kolorach... te wszytskie pudrowe, kremowe, odcienie łososiowego... sa boskie ! A u ciebie jest w czym wybierać.
monteverde 00:50, 01 lip 2013

Eve zawsze z ochota odwiedzam Twój ogród, ostatnio wszystkie obserwowane wątki mi ukradło i muszę odnawiać zaznaczenia i jak widzę na forum wpis to wchodzę podziwiam róże w połączeniu z powojnikami robisz świetne zestawienia, pozdrawiam serdecznie
dota_m 13:30, 08 lip 2013

Ewo pamiętam Twój ogród z forum ogrodniczego. Wtedy miałaś na środku różankę, nie ma jej już?
Ogród prezentuje się wspaniale, będę tu częstym gościem. Prawdziwie w stylu śródziemnomorskim. Katalpy bardzo się rozrosły. Muszę pomyśleć o cięciu swojej. Pozdrawiam Tylko jak go dodać do ulubionych?
Mala_Mi 18:33, 17 lip 2013

Cisza???????/ Foty gdzie???