Agnieszko z tymi facetami coś nie tak!! mój M za każdym razem jak obok nich przechodzi to mówi ,że to kapusta!
A ja je bardzo lubię i na jesieni pociachałam, pzyjęły sie i nawypuszcza listków ,że hej!
Zresztą mój M. na wszystko mówi kapusta i chwasty!!.Ale bardziej żeby się pośmiać!! W podtekście czuję ,że mu się te moje "chwasty" podobają
Bergenia pięknie kwitnieZresztą wszystko ruszyło i wygląda bardzo zdrowo!
Lubię bergenie i mam ich sporo.... w tym roku jeszcze rozsadziłam Mój syn śmieje się, że wyglądają jak kapusta
Agnieszko z tymi facetami coś nie tak!! mój M za każdym razem jak obok nich przechodzi to mówi ,że to kapusta!
A ja je bardzo lubię i na jesieni pociachałam, pzyjęły sie i nawypuszcza listków ,że hej!
Zresztą mój M. na wszystko mówi kapusta i chwasty!!.Ale bardziej żeby się pośmiać!! W podtekście czuję ,że mu się te moje "chwasty" podobają
Na pewno mu się podobają..... a że nasi panowie mówią kapusta, to może być dowód na to, że podchodzą do życia konsumpcyjnie... wszystko by zjedli
Sorki Agniszka, że dopiero teraz zaglądam, ale ostatnio kompletnie nie mam czasu..a u Ciebie tyle fajnych nowych rzeczy.... ogrodzenie warzywniaka bardzo mi się podoba...widziałam studnię, też fajna......no i te kamienie
My kapusta mówimy na te duże rozchodniki