Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
O nie, kochana. Własnie sobie przypomniałam, żeten weekend miałaś się zajać rabatą. Filmik poczeka.
Nie umiałam do tej pory, mogę nie umieć jeszcze przez trochę
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Ewa, ha, ha, no jak tu wytłumaczyć!!!! tniemy w skos, a potem usuwamy gałązki z 3 listami i pierwszą najbliższą, która ma 5!! zrobię filmik!!
Tereniu, zrobię, czyli jadę w gości, rabata zostaje!
O nie, kochana. Własnie sobie przypomniałam, żeten weekend miałaś się zajać rabatą. Filmik poczeka.
Nie umiałam do tej pory, mogę nie umieć jeszcze przez trochę
No i wyszło szydło z worka.... Irenka szukała alibi, jak by tu uciec przed rabatą... w dodatku "na legalu.."
ha, ha, widac zagwozdka jest a już mówię do M., ciągnij amora na rabatę, a on sam nie da rady, za ciężkie, mówi, kobieto, wykończysz mnie!!
sama się umęczyłąm na samąmyśl, idę kupić loda i wszamam kalorie, ponoć zdrowe
Irenko, z Amorem raczej ostrożnie Bo ucieknie albo strzelać z łuku zacznie ! Iza Konstancja drobiazgowo opisała proces współpracy z małżami.. Punkt 1. Podaj mu piwo Kobieto!
Irenko, z Amorem raczej ostrożnie Bo ucieknie albo strzelać z łuku zacznie ! Iza Konstancja drobiazgowo opisała proces współpracy z małżami.. Punkt 1. Podaj mu piwo Kobieto!
Poproszę tę instrukcję obsługo małża w całości
Wprawdzie chyba już opanowałam ten mało skomplikowany mechanizm, ale warto się czegoś jeszcze nauczyć
Irenko, nie rób teraz tego filmiku.
Ewa dopiero ma mieć "rózano", to zanim ta umiejętnosć cięcia będzie jej potrzebna - zapomni, czego się nauczyła
PS. wiecie, ze na głównej stronie jako najpopularniejsze wątki było przed chwilą na pierwszym miejscu Miłakowo -moje miejsce na Ziemi
Tośmy poszalały