Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miało być inaczej

Miało być inaczej

AgnieszkaBK 16:57, 26 lip 2012

irena_milek napisał(a)

Ewa, ha, ha, no jak tu wytłumaczyć!!!! tniemy w skos, a potem usuwamy gałązki z 3 listami i pierwszą najbliższą, która ma 5!! zrobię filmik!!

Tereniu, zrobię, czyli jadę w gości, rabata zostaje!

O nie, kochana. Własnie sobie przypomniałam, żeten weekend miałaś się zajać rabatą. Filmik poczeka.
Nie umiałam do tej pory, mogę nie umieć jeszcze przez trochę

No i wyszło szydło z worka.... Irenka szukała alibi, jak by tu uciec przed rabatą... w dodatku "na legalu.."

ha, ha, widac zagwozdka jest a już mówię do M., ciągnij amora na rabatę, a on sam nie da rady, za ciężkie, mówi, kobieto, wykończysz mnie!!
sama się umęczyłąm na samąmyśl, idę kupić loda i wszamam kalorie, ponoć zdrowe

Irenko, jednak poczekam na ten film o przycinaniu róż, bo obawiam się, że jak zrobię to wg instrukcji, to zatrzymam się na korzeniach..... ale w międzyczasie możesz pokazać filmik o tym Waszym amorze....czy też amorach na rabacie
Evchen 22:26, 26 lip 2012

Aga, byle by to nie był filmik o amorach na rabacie
Bogdzia 22:38, 26 lip 2012

No fajnie sobie pogadałyscie. Ja pojęłam tą instrukcję (drugą dopiero) ale ja często obrywam sam kwiat jak nie mam pod ręką sekatora i zawsze mi poniżej wypuści pęd który zakwitnie jesli zima nie przyjdzie za szybko. Ale moze zamiast jednego pąka było by wiecej gdyby sie Irenki instrukcji trzymac?A Was widzę bardziej by zainteresował filmik o amorach niż o różach. Mnie może też?
Evchen 22:48, 26 lip 2012

Bogdziu ... oba filmy byłyby równie interesujące
AgnieszkaBK 22:48, 26 lip 2012

Evchen napisał(a)
Aga, byle by to nie był filmik o amorach na rabacie

Dobry filmik zawsze warto obejrzeć
AgnieszkaBK 22:53, 26 lip 2012

Bogdzia napisał(a)
No fajnie sobie pogadałyscie. Ja pojęłam tą instrukcję (drugą dopiero) ale ja często obrywam sam kwiat jak nie mam pod ręką sekatora i zawsze mi poniżej wypuści pęd który zakwitnie jesli zima nie przyjdzie za szybko. Ale moze zamiast jednego pąka było by wiecej gdyby sie Irenki instrukcji trzymac?A Was widzę bardziej by zainteresował filmik o amorach niż o różach. Mnie może też?

Niezaprzeczalnie jesteś lepszym ogrodnikiem niż my.....więcej zrozumiałaśJa poczekam na bardziej obrazową instrukcję, bo warto korzystać z dobrych rad
AgnieszkaBK 09:18, 27 lip 2012

No, to dzisiaj zapowiada się gorący dzień.... jest dziewiąta, a już żar leje się z nieba. Pozdrawiam i łączę się duchowo ze wszystkimi, którzy muszą dzisiaj pracować i życzę udanego odpoczynku tym, co mają dzisiaj wolnePrzesyłam Wam trochę chłodku na dzisiejszy dzień

Evchen 09:28, 27 lip 2012

Aga, cóż to za piękne białe dzwoneczki...?
Tess 09:31, 27 lip 2012

Jakie piękne biele

Podziwiam Bogdzię, że pojęła tę instrukcję. To znaczy, że ona - ta instrukcja - jest do pojęcia.

Chyba ją jeszcze kilka razy poczytam...

Miłego dnia, Aguś
Klamber 09:53, 27 lip 2012

Witaj Agnieszko Piękne białości pokazałaś. Byłem nie dawno u swojej koleżanki i ona ma zrobiony biały zakątek, tylko zieleń i biel, bardzo to elegancko wygląda. Zawiozłem jej białe zimowity, odętke, złocienia, gęsiówkę, białego lilaka i śpioszki. Dziś był piękny poranek, las otoczony mgłą, od razy wróciłem się po aparat, to wstawię zaraz u siebie fotę. Pozdrawiam Cię serdecznie.