Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Ewa 09:27, 19 kwi 2012

To na 200
Agnes 09:36, 19 kwi 2012

Marzenko moje GRATULACJE !!! Ogród masz piękny

popcorn 10:07, 19 kwi 2012

Gratulacje z okazjii 200tnej stronki! Meble na szarym tarasie - mmm W weekend juz beda?
Nie moge sie doczekac prawie tak jakby o moje chodzilo

pozdrawiam!
Milka 10:11, 19 kwi 2012

Marzenko, spóźniona jestem, bo wieczorkiem nie na kompie a w ogrodzie ale gratuluję błyskawicznej i ciekawej 200-ki

mebelki z przyjemnością będę oglądać

GabiK 10:13, 19 kwi 2012

Marzenko, może wszystkie powinnyśmy założyć wątki wnętrzarskie. Bo te opisy ciekawie brzmią. Fajnie by było widzieć i dom i ogród, jako całość. Wtedy to już charakter jak na dłoni.

Kasiu WB - ludzie mają różne potrzeby i dlatego różne projekty domów im się podobają.
Ja sobie nie wyobrażam domu bez garderoby i w moim domu mnie urzekło, że przy każdym pokoju na górze zrobili garderobę. Najchętniej to bym miała 20 metrów garderoby, w moich 7 mi ciasno. Jak widzę na projektach 3 m garderoby i to jedna na cały dom, to mi włosy dęba stają, a właściciele się mieszczą.
Jak ktoś się lubi bawić kolejkami, to by mu się przydał pokój zabaw. Miejsce na sprzęt grający dla konesera itd.

Ja np. doceniłam i błogosławię koncepcję apartamentu dla gospodarzy, czyli garderoba i łazienka dostępna z sypialni. Już nie pamiętam, jak to jest we wspólnej łazience z dzieckiem i jak się kręcić po mieszkaniu nocą nie przeszkadzając dziecku. Teraz każdy ma swój teren i jest super.
Nie zamieszkałybym teraz z własnej woli w domu bez tego rozwiązania.
Wieloszka 10:41, 19 kwi 2012

Jeden wieczór poświęciłam ogrodowi a nie ogrodowisku i taka impreza mnie ominęła ; )
Marzenko, GRATULACJE 200 stron!!! Zawsze ciekawie jest u Ciebie - czy to ogrodowo, czy wnętrzarsko - tu można pogadać na każdy temat, a przede wszystkim zainspirować się . Cieszę się, że jesteś na ogrodowisku !!!
KasiaWB 10:51, 19 kwi 2012

GabiK napisał(a)
Marzenko, może wszystkie powinnyśmy założyć wątki wnętrzarskie. Bo te opisy ciekawie brzmią. Fajnie by było widzieć i dom i ogród, jako całość. Wtedy to już charakter jak na dłoni.

Kasiu WB - ludzie mają różne potrzeby i dlatego różne projekty domów im się podobają.
Ja sobie nie wyobrażam domu bez garderoby i w moim domu mnie urzekło, że przy każdym pokoju na górze zrobili garderobę. Najchętniej to bym miała 20 metrów garderoby, w moich 7 mi ciasno. Jak widzę na projektach 3 m garderoby i to jedna na cały dom, to mi włosy dęba stają, a właściciele się mieszczą.
Jak ktoś się lubi bawić kolejkami, to by mu się przydał pokój zabaw. Miejsce na sprzęt grający dla konesera itd.

Ja np. doceniłam i błogosławię koncepcję apartamentu dla gospodarzy, czyli garderoba i łazienka dostępna z sypialni. Już nie pamiętam, jak to jest we wspólnej łazience z dzieckiem i jak się kręcić po mieszkaniu nocą nie przeszkadzając dziecku. Teraz każdy ma swój teren i jest super.
Nie zamieszkałybym teraz z własnej woli w domu bez tego rozwiązania.

GabiK - no właśnie tak jest, że każdy wybiera to co mu pasuje, w ogrodzie również
a te wszystkie pomieszczenia o których piszesz u nas będą i garderoby i część dla gospodarzy itd. )) , bo były już w projekcie i to m.in. zdecydowało o wyborze danego projektu )))) więc spoko

Marzenko, przepraszam, że tak w Twoim wątku, a chciałam tylko 5 groszy do dyskusji )) już nie będę
Kaisia 12:14, 19 kwi 2012

Marzenko gratulacje dla Ciebie kolejnej setki, tyle się u Ciebie dzieje, że trudno nadążyć.

aga_pe 13:06, 19 kwi 2012

oczywiście ja też spóźniona, jednak serdeczne gratulacje

Pojechałam od rana z koleżanką po nasiona na suche bukiety. Zrobiła się z tego kawka i bieganie po ogródku
AgnieszkaBK 13:07, 19 kwi 2012

I ja dołączam się do gratulacji 200 stronek!!!