Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Milka 13:43, 25 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko myśl myśl o kwaitkach
A teraz fotki tarasu po liftingu. Okazało się, ze jasny olej jest jasny dopóki nie wyschnie... Ale i tak ten ciemnoszary na palącym słońcu (taras jest od strony południowej) wypłowieje i bedzie jasnoszary...

I taras z meblami. Poduchy nierozpakowane bo strasznie wieje i nie będę ich zbierać z całego ogrodu. Muszę kupić skrzynię na poduchy.

Bardzo ładnie mebelki extra a czy planowana jest jakaś markiza, czy taras pozostaje nieosłonięty? cofnę się i doczytam, na razie od razu chciałam pochwalić
aga_pe 13:55, 25 kwi 2012

moja córcia nie znosi ogródków, ale taras z mebelkami pochwaliła. Mnie też się bardzo podoba. Może w kolejnym domu będę taki posiadała
Milka 14:08, 25 kwi 2012

asc napisał(a)
Patrząc na temerament marzenki ...długo nie posiedzi na czterech literkach ..cos sobie wymyśli do roboty

I ja tak myślę
nika 14:36, 25 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

I taras z meblami. Poduchy nierozpakowane bo strasznie wieje i nie będę ich zbierać z całego ogrodu. Muszę kupić skrzynię na poduchy.

Gapię się i gapię już tak od kilku minut... Zatkało mnie... Napiszę więc krótko: WOW!!!!!
anna_studio 16:05, 25 kwi 2012

Taras, mebelki...Francja Elegancja
I prosi się jeszcze jedna ...ncja : Konsekwencja
Pozdrawiam

Madzenka 18:17, 25 kwi 2012

Dziewczny nie chwalcie mnie tak bo mi bąbelki wody sodowej uderzą do głowy
Ale cieszę się, ze wam sie podoba, bo w oczach okolicznych mieszkańców chyba trochę za oszołoma uchodzę .... Nie dość, że ciagle grzebię w ziemi, sadzę tylko kulki i liściaste, przemalowalam taras na grobowo to jeszcze kanapy z domu na taras wyciągnęłam

Z tej strony nie bedzie markizy, postawię tylko parasol lub żagiel, gdyż jestem światoluba i nie chcę przesłaniać sobie dostepu światła. Natomiast na tarasie kuchennym będzie markiza na pergoli drewnianej, ale chyba dopiero za rok, trzeba finanse już oszczędzać coby mi domu nie zlicytowali

Buziole lecę olejować meble na tarasie kuchennym. Wrocę do was wieczorkiem
Bogdzia 22:25, 25 kwi 2012

Majowy wekend tuz tuz więc spiesz się bo za niecały tydzień koniec robót i tylko leżaczek bedzie w uzyciu.
Madzenka 22:34, 25 kwi 2012

Spieszę się Bożenko. Melduję, że meble na tarasie kuchennym zostały przeolejowane na szaro-niebieski
Sebek 23:03, 25 kwi 2012

uuuuu - pokaż je
Milka 23:27, 25 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Spieszę się Bożenko. Melduję, że meble na tarasie kuchennym zostały przeolejowane na szaro-niebieski

No ja juz się nawet nie dziwie twoim sąsiadom, ganisz jak szalona! ale....za to jak skończysz, wylegniesz na wypasionym komplecie, to wtedy będą zazdraszczać