Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 23:03, 01 maj 2012

Wieloszka napisał(a)
Codziennie zaglądam wieczorkiem co u Ciebie nowego, bo nawet jak twierdzisz, że odpoczywasz (hahaha - niezły dowcip ), to i tak coś się dzieje w ogrodzie . Tulipany w odcieniach różu i bieli - boskie! Taras po liftingu nabrał elegancji, chociaż mi - jako niestrudzonej fance brązów - poprzedni też bardzo się podobał . Będę zaglądać, co wymyśliłaś do skrzynek balkonowych, bo mnie rozmyślania nad rabatą z wiśniami wykończyły i weny brak zupełnie. ALe jest jeden plus - zamiast tej rabaty wymyśliłam 3 inne mniejsze rabatki Tylko niestety długo moje pomysły poczekają na realizację...
Dlatego podglądam w jakim Ty tempie wszystko realizujesz

Aga ja dzisiaj sobie powolutku pracowalam. Posadziłam, przerwa na kawkę przy ogrodowisku, praca, przerwa itd
Nasadzenia już wymysliłam, jutro uskutecznie tylko jeszcze jutro looknę do Psar i mojego ogrodnika
Madzenka 23:05, 01 maj 2012

Pola napisał(a)
Kochany pracusiu, byłam obejrzałam wszystko cudnie jak zawsze u Ciebie

Pola ja do Ciebie też zaglądam, wpadnę zaraz zobaczyć czy fociątka są???
anula_wn 23:05, 01 maj 2012

noooo ściana wodna robi wrażenie cudna !
mam podobną w planach , ale zmieniłam ostatnio projekt i zamiast z murka to z góry będzie woda, o ile znów mi się coś nie zmieni....

Madzenka 23:06, 01 maj 2012

Sebek napisał(a)
Marzenko - ta ściana ocieka za*ebistością!!!! Świetna jest

A bukszpany jak rosną to nie tnij - przytniesz w czerwcu - a jak urosną przez ten czas to się same zrównają

Sebek już ciachnęłam, strasznie bezkształtne były ... W czerwcu je wyrownam jeszcze raz.
Trawka po nawożeniu, podlewaniu i koszeniu już wraca do życia.
nawet 6 szt pluskwicy z 10 nie dalo sie zadeptać....
Madzenka 23:08, 01 maj 2012

anula_wn napisał(a)
noooo ściana wodna robi wrażenie cudna !
mam podobną w planach , ale zmieniłam ostatnio projekt i zamiast z murka to z góry będzie woda, o ile znów mi się coś nie zmieni....

Muszę ścianę stalą obłożyć bo mi się woda po tynku leje. Na dodatek za slabą pompę kupiliśmy - rurka tylko 3/4 cala i za słabo ciurka ale stwierdzilam, źe kiedyś sie popsuje to wymienimy
anula_wn 23:10, 01 maj 2012

no właśnie , a mi zależy na silnym strumieniu! Richie wkleił kiedyś fotkę i się zakochałam w tym rozwiązaniu co do spraw technicznych to mam nadzieję, że się nie pogubimy, bo mój M sam chce to zrobić.....
Ana 23:13, 01 maj 2012

Oj taaak!! Ściana wodna i tarasy - to to co Ana lubi najbardziej Pieknie wszystko wyszło, no i to Twoje tempo!!!
noemi 23:18, 01 maj 2012

Marzenko piękne u Ciebie , przekonałam się , że tulipany to jest to !!! moje mimo słońca trzymają się dzielnie i wyrosły takie długie, bardzo mi się podobają, za rok będzie ich zdecydowanie więcej muszę pospisywać te wszystkie nazwy co podajecie i będzie ściąga jak nic ... i ściana wyszła super, Pan złota rączka, co go wiozłam, mogłam od razy wziąć jego numer telefonu !!! spisał się na medal ... a podświetlona wygląda czadersko !!! ... piesio fajny , ma super koszyk, stylowy i w modnej bieli ... jejku no mogłabym tak bez końca się zachwycać !!! ...za córę trzymam kciuki i za wszystkich "naszych ogrodowiskowych" maturzystów
Madzenka 23:24, 01 maj 2012

anula_wn napisał(a)
no właśnie , a mi zależy na silnym strumieniu! Richie wkleił kiedyś fotkę i się zakochałam w tym rozwiązaniu co do spraw technicznych to mam nadzieję, że się nie pogubimy, bo mój M sam chce to zrobić.....

No to siła fachowa na pewno podoła
Madzenka 23:24, 01 maj 2012

Ana napisał(a)
Oj taaak!! Ściana wodna i tarasy - to to co Ana lubi najbardziej Pieknie wszystko wyszło, no i to Twoje tempo!!!

Ania ja dziękuję za takie tempo, 1,5 miesiąca się tworzyła....