To i ja od kawki i kompa zaczynam dzień
Marzenko,kapitalna stronkę podesłałaś - podobają mi się stalowe kraty i trejaże - u Ciebie te co wybrałaś będą super pasować.
Odnośnie kolumny , podobają mi się,aczkolwiek wolę bardziej klasyczne ..Do Twojego domku będą idealne
Marzenko wątek założony lecz nie umiem dodać linku do podpisu wszak ja blondynka i to ciemna więc chyba jeszcze mniej kumata bo wszelkie próby nieudane już napisałam do admina prośbę o pomoc bo poległam.
Trochę dziwnie mi się odzywać bo ja taki laik w porównaniu do was ale raz kozie śmierć napiszę. Jakiś czas temu pisałaś o pomyśle powojników prowadzonych na kulach ja mam powojnika poprowadzonego po wiklinowym stożku ( widać go na jednym z moich zdjęć ) niestety nie znam odmiany gdyż kupiłam biedaka na wyprzedaży bez etykiety zrobiło mi się go szkoda bo taki był mizerny, rośnie już tak 2 lata i po zimie odbił już nawet pąka ma co prawda jednego ale ma . Mam u siebie kilka powojników i w sumie tylko 1 chyba nie odbił po zimie no może 2 ale ten jeden to nie przez zimę , a nornicę która go podprowadziła po prostu gwizdnęła mi powojnika .
Marzenko, kratka podoba mi się ogromnie, stożek też, ale nie pasuje mi do Twojego nowoczesnego ogrodu, kolumna jest ok - takie kolumny widzialam dziś w Kauflandzie po 10 zl (ok 1,2 m) - sprzedawane na dziale ogrodowym jako podpora do pomidorów Chyba jutro po nie pojadę