Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Ginger 14:38, 09 maj 2012

Marzenko, podpory do pnączy w formie stożka widziałam w Auchanie na dziale ogród wysokość ok 170 cm za niecałe 30 zł co prawda w zielonym kolorze ale Ty z malowaniem za pan brat .
Madzenka 17:36, 09 maj 2012

asc napisał(a)
Nie głosuję, ale napiszę, że jak już nic lepszego nie udao mi sie kupić, to kupiłam te stożki w sklepie ogrodniczym... ja już Ciebie chyba nie dogonię i nie doczytam... cofnęłą msiez ileś stron, a tu ciągle mnie nei było..poddałam się....muszę wziąść się za pracę, a wcześeniej wyciągnać kubel ze śmieciami i go napełnić. NIestety ja swój muszę wyciągac do drogi.... minus drugiego rzędu zabudowy...albo taki mikro minusik

Ania ja ostatnio nie dałam rady u ciebie przeczytać całości bo usnęłam w poniedziałek po trudach pierwszego dnia w pracy po urlopie a wczoraj co zaczęłam czytać to mnie wyrzucało z ogrodowiska... Chyba za karę
Madzenka 17:40, 09 maj 2012

noemi napisał(a)
Ale do kul mi pasują stożki właśnie, masz stożki z bukszpanów itp. itd. ... ja głosuje za stożkami

Stożki mogę przemalować na srebrno ale nie wiem kolumny czy stożki. Pierowtnie myślałm o stożkach Glosujcie proszę dalej
Madzenka 17:40, 09 maj 2012

Juzia_G napisał(a)
Kolumny bardzo fajne.

Zapisuję głos
Madzenka 17:41, 09 maj 2012

Lena napisał(a)
To i ja od kawki i kompa zaczynam dzień
Marzenko,kapitalna stronkę podesłałaś - podobają mi się stalowe kraty i trejaże - u Ciebie te co wybrałaś będą super pasować.
Odnośnie kolumny , podobają mi się,aczkolwiek wolę bardziej klasyczne ..Do Twojego domku będą idealne

Lenko klasycznych jest duży wybór ale bez ozdób a już nie mówie ze stali nierdzewnej....
Madzenka 17:50, 09 maj 2012

Ginger napisał(a)
Trochę dziwnie mi się odzywać bo ja taki laik w porównaniu do was ale raz kozie śmierć napiszę. Jakiś czas temu pisałaś o pomyśle powojników prowadzonych na kulach ja mam powojnika poprowadzonego po wiklinowym stożku ( widać go na jednym z moich zdjęć ) niestety nie znam odmiany gdyż kupiłam biedaka na wyprzedaży bez etykiety zrobiło mi się go szkoda bo taki był mizerny, rośnie już tak 2 lata i po zimie odbił już nawet pąka ma co prawda jednego ale ma . Mam u siebie kilka powojników i w sumie tylko 1 chyba nie odbił po zimie no może 2 ale ten jeden to nie przez zimę , a nornicę która go podprowadziła po prostu gwizdnęła mi powojnika .

Ginger widzę że udało się zalinkować wątek
Zajrzę wieczorkiem do Ciebie bo teraz na gródek biegnę
bociek 20:45, 09 maj 2012

Marzenko, ja przez Ciebie zwariuje. Jestem choraaaaaaaaaa. Na te kolumny.... I na te kratki...

Pozadam ich....
justi 21:10, 09 maj 2012

Marzenko, jeżeli planujesz kratki na ścianę, to ja swój głos oddaję na kolumny. Chyba taki duet będzie lepszy i u Ciebie lepiej pasują proste kolumny. Ale może się mylę, toż to ze mnie amator przecież.
Chociaż tak jak pisze Noemi do kul pasują stożki, ale do kratek - kolumny
ircia 21:22, 09 maj 2012

Marzenko - oddaję głos na kolumny tylko dlatego, że bardzo mi się podobają
Wg mnie do Twojego ogrodu pasują zarówno kolumny jak i stożki.
Madzenka 21:35, 09 maj 2012

bociek napisał(a)
Marzenko, ja przez Ciebie zwariuje. Jestem choraaaaaaaaaa. Na te kolumny.... I na te kratki...

Pozadam ich....

Boćku a ja myślałam , ze stal trudno pożądać.....
Stożki lub kolumny będa przy kilkunastu kulach bukszpanowych. A kratki z drugiej strony ogrodu
Ja dalej nie wiem i kolumny i stożki mi się podobają...
Myślę, chodzę i myślę