Marzenko - oddaję głos na kolumny tylko dlatego, że bardzo mi się podobają
Wg mnie do Twojego ogrodu pasują zarówno kolumny jak i stożki.
Jak przesadze kulki pod wisienki o zdecyduję.
A przez Noemi kulki po raz kolejny się przeprowadza. Widok będzie taki pod wisienkami - tylko dam po trzy kule
ja wiem , ja wiem jaaaaaaaaa HAKONE !!! .... Marzena musimy mieć takie kule w ogrodzie ... przesadzaj!!! ...ja dzisiaj też dokonałam małej korekty w przedogródku , mam nadzieje, że cięcie czerwcowe będzie bardziej udane ....bo chce regularne kule
A przez Noemi kulki po raz kolejny się przeprowadza. Widok będzie taki pod wisienkami - tylko dam po trzy kule
ja wiem , ja wiem jaaaaaaaaa HAKONE !!! .... Marzena musimy mieć takie kule w ogrodzie ... przesadzaj!!! ...ja dzisiaj też dokonałam małej korekty w przedogródku , mam nadzieje, że cięcie czerwcowe będzie bardziej udane ....bo chce regularne kule
Magda przesadzam w sobotę a ciecie w czerwcu dzięki Tobie. Powinnaś mi odłączyć dostęp do tej strony...
Sebku dziękuję. Nawet nie wiedzialam, że słynne stokrotki z CHFSH 2010 też są Diarmuid Gavin. Pooglądałam sobie jego dokonania i stweirdziłam, ze wiele ogrodów, które do tej pory podziwialam wyszły spod jego reki .