Iza jak powiesz męzowi, że Lewandowski, Błaszczykowi, Piszczek grają w Borussi Dortmund - mistrza Niemiec to zabłyśniesz Oby tylko nie jadł bo się zadławi
Możemy się umówić na wieczorne kibicowanie w sobote Ja zamierzam ogród porzeorac i wieczorem mecz przed TV oglądać. Nigdzie nie idę, ma po poprzednim weekedpndzie dość imprez, wątroba nie wytrzymuje...
Możemy się umówić na wieczorne kibicowanie w sobote Ja zamierzam ogród porzeorac i wieczorem mecz przed TV oglądać. Nigdzie nie idę, ma po poprzednim weekedpndzie dość imprez, wątroba nie wytrzymuje...
a w następną sobotę i niedzielę dopiero będzie picie! Żarcik Mnie na pewno nie będzie - bo po pierwsze ognisko klasowe w piątek - czyli w sobotę powrót do domu i trzeba zacząć przygotowania do 18-ki Nigdzie nie mogę dostać kwiatka wariatka Obszedłem wszystkie sklepy i nic Ale chętnie obejrzę fotorelację
A ja mam imprezę imieninową chłopców - właśnie w sobotę... Coś czuję, że zamiast w ogrodzie odbędzie się przed telewizorem
A ja mam imprezę imieninową chłopców - właśnie w sobotę... Coś czuję, że zamiast w ogrodzie odbędzie się przed telewizorem
U mnie poprzednia impreza sobotnia też panów wymiotła przed atv a kobietki mogly na tarasiku siedzieć przynajmniej miejsca na kanapach wystarczylo
Matko z córką! Aż się boję tu zaglądać!. O czym tu tak rozprawiacie, że w powiadomieniach przy ogrodzie Marzeny mam w nawiasie 100!!! Jeszcze tego nie widziałam odkąd tu jestem!