Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 19:46, 10 sie 2012

bociek napisał(a)
Oooo, suszarka to byl zakup zycia. Polecam serdecznie. Wszystko wychodzi mieciunie, jak sie wyjmie gorace nie trzeba nic prasowac. Rewelka.

Ja kupowalam zurawki Marmelade w sklepie http://www.heuchera-byliny.pl/. Jestem mega zadowolona. Sadzonki wypasione, co prawda bez doniczek, ale naprawde mi doniczka nie jest potrzebna I jeszcze gratis dostalam

no suszarka to taki sam świetny wynalazek jak płyta indukcyjna. O maly włos bym ponownie zwykłą ceramiczną kupiłam, na szczęscie jedna bardzo racjonalna koleżanka powiedziała tzreba kupić !!! ojoj i nie żałuję !
A żurawki wskoczę sobie pooglądac
GabiK 20:08, 10 sie 2012

W heuchera- byliny też kupowałam i Ok.

Pralko-suszarkę też mam i to 10 kilo - ciężko mi ją z dwóch koszy zapchać. Ale jakoś z tym nieprasowaniem po suszarké mi nie wychodzi. Tzn. T- shirtów, bluzek, bielizny nie prasuję, ale koszule po suszarce się nie nadają do użytku. A ja niczego nie prasuję, więc koszule wieszam mokre.

Madżenko, a jaka jest różnica odczuwalna pomiędzy płytą indukcyjną, a ceramiczną. Ja się na indukcję z gazowej przerzuciłam.
Madzenka 20:24, 10 sie 2012

GabiK napisał(a)
W heuchera- byliny też kupowałam i Ok.

Pralko-suszarkę też mam i to 10 kilo - ciężko mi ją z dwóch koszy zapchać. Ale jakoś z tym nieprasowaniem po suszarké mi nie wychodzi. Tzn. T- shirtów, bluzek, bielizny nie prasuję, ale koszule po suszarce się nie nadają do użytku. A ja niczego nie prasuję, więc koszule wieszam mokre.

Madżenko, a jaka jest różnica odczuwalna pomiędzy płytą indukcyjną, a ceramiczną. Ja się na indukcję z gazowej przerzuciłam.

Się nie przypala i nie trzeba skrobac a że mi zawsze coś kipiało to udogodnienie duże
Ja po suszarce muszę prasować a może Kasia ty masz jakiś inny patent , np coś na zmiękczanie??
GabiK 20:55, 10 sie 2012

Ja nie znoszę prasować i nie prasuję, chyba że coś wybitnie wygląda jak psu z gardła. Mama też nigdy nie prasowała, za to pierze często ręcznie.
Ja nawet ubranek Laurce nie prasowałam. Niektóre pielęgniarki patrzyły wilkiem.
Jak to się ludzie lubią umęczać. Prawie nikt nie lubi prasować i się większość męczy. Gdybyśmy wszyscy chodzili pognieceni, to by było normalne i nie raziło i żelazko by poszło w kąt.
anula_wn 20:58, 10 sie 2012

ja też nie cierpię (!!!) prasować i robią to za mnie inni
ale nie wyobrażam sobie nie uprasować ciuchów - bluzek, koszul czy kiecek, pościeli, ściereczek......... co innego ręczniki itp. .... no męczarnia, ale tak jest ze wszystkim
GabiK 21:01, 10 sie 2012

A kto Ci prasuje, szczęściaro? Ja od urodzenia miałam nieprasowane, to się przyzwyczaiłam, normalne to dla mnie i nie ciągnie mnie do prasowania.
anula_wn 21:04, 10 sie 2012

Gabi, ja jestem chora jak mam prasować i zmywać ! wrr
prasuje mój M i mama i teściowa. Jak zabraknie rąk do pracy to czasem ja....baaaardzo sporadycznie
anula_wn 21:05, 10 sie 2012

generalnie wszyscy co przyjadą są wykorzystywani - ostatnio nawet moja siostra co odpocząć do mnie przyjechała..... takie życie
paola1a 23:23, 10 sie 2012

Witaj Marzenko
Powiedz mi proszę, czy ta Twoja trawa Vertigo to jest tegoroczny nabytek i rozrosła się tak z jednej sadzonki???????? Bo jeśli tak to na prawdę warto w nią na wiosnę zainwestować. A czy masz już jakieś doświadczenie jak ją przechowywać?
JulkAd 23:28, 10 sie 2012

anula_wn napisał(a)
Gabi, ja jestem chora jak mam prasować i zmywać ! wrr
prasuje mój M i mama i teściowa. Jak zabraknie rąk do pracy to czasem ja....baaaardzo sporadycznie

Nic dodać, nic ująć po prostu Szczęściara