Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Matka 18:51, 10 sie 2012

Bożesz, jak ja zazdroszczę takich towarów u Was
Konstancja30 18:51, 10 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

pranie robi pralka ... przypomniałam sobie kto odradził mi zakup suszarki i postanowiłam - jutro wymierzę temu komuś swego rodzaju podziękowanie (to publiczne miejsce dlatego powiem tylko, że materiał na powieść w stylu Alex będzie ) i tak swoją drogą to widziałaś kiedyś amerykański film na którym kobieta lub ktokolwiek inny wiesza pranie ??? założę się, że nie wiedzą o co w tym kaman )) ... specjalnie się nie musiałam wysilać aby zignorować wielką jak Kilimandżaro górę prasowania ... obiad w postaci szybkiej bo dziecko u babci ... wymyśliłam żeby podsadzić cynie syrfinią rabatową i mam miejsce na niebieską trawkę ... ale pada więc brnę dalej w mroczny świat zbrodni

Tylko Adaśka po lekturze nie krzywdź!!!
Widzisz a ja kupiłam pralko- suszarkę bo mi siostra doradziła

siostra ... no właśnie zaczynam rozumieć, że każdy ma taką siostrę na jaką zasłużył )) ...
z tym Adaśkiem to głupio trochę bo jak wbijam siem do mięśnia to niby ratuje i w zamiarze uwolnienia od bólu ale ... hmmm ... no nie wygląda ... nie wygląda to
Madzenka 18:54, 10 sie 2012

O matko ja to bym sę trzy razy zastanowiła zanim bym Ci się pod igłę podłożyła.... Biedny Adaśko Małż.... A jak ci się scena z ksiązki rzomni to go iglą nie dobij!!!
ana_art 18:55, 10 sie 2012

a do mnie dzisiaj przyszły żurawki, ide je rozpakować ale miałam dzisiaj strasznie męczący dzien i siły nie mam
Madzenka 18:56, 10 sie 2012

Bogda napisał(a)

Bogda teraz się sezon zaczyna lepsze ceny i dobry wybór bo wiosną to wszyscy w amoku biegają i wszyyyyyyystko wykupują !!
A ja szukam klona palmowego a wracam zawsze z czymś innym. A tak sobie powtarzałam NIC NIE KUPOWAĆ, NIC NIE KUPOWAĆ, NIC NIE KUPOWAĆ, NIC NIE KUPOWAĆ!!!
Madzenka 18:56, 10 sie 2012

ana_art napisał(a)
a do mnie dzisiaj przyszły żurawki, ide je rozpakować ale miałam dzisiaj strasznie męczący dzien i siły nie mam

Pokażesz u siebie?
Matka 18:58, 10 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Bogda teraz się sezon zaczyna lepsze ceny i dobry wybór bo wiosną to wszyscy w amoku biegają i wszyyyyyyystko wykupują !!
A ja szukam klona palmowego a wracam zawsze z czymś innym. A tak sobie powtarzałam NIC NIE KUPOWAĆ, NIC NIE KUPOWAĆ, NIC NIE KUPOWAĆ, NIC NIE KUPOWAĆ!!!

no tak, ale z żurawek np. w stolicy już mały wybórM się wybiera po niedzieli, chciałąm Jego posłać po towar, a się okazuje, ze kicha...i tak sobie myślę, ze z netu kupię może zdążą się ukorzenić do zimy, a mnożyć będę wiosną 'no tjudno'
Matka 18:59, 10 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Pokażesz u siebie?

kupowałaś w necie?gdzie?florini zapewne?
Konstancja30 19:01, 10 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
O matko ja to bym sę trzy razy zastanowiła zanim bym Ci się pod igłę podłożyła.... Biedny Adaśko Małż.... A jak ci się scena z ksiązki rzomni to go iglą nie dobij!!!

jak ślady po wkłuciach zaczną X przypominać to sama się wystraszę
ana_art 19:01, 10 sie 2012

tak w necie bo na miejscu brak.. u szmitów było kilka sztuk po 15zł (rozbój w biały dzień ) idę ruszę d... może mi energi przybędzie