siostra ... no właśnie zaczynam rozumieć, że każdy ma taką siostrę na jaką zasłużył )) ...
z tym Adaśkiem to głupio trochę bo jak wbijam siem do mięśnia to niby ratuje i w zamiarze uwolnienia od bólu ale ... hmmm ... no nie wygląda ... nie wygląda to
O matko ja to bym sę trzy razy zastanowiła zanim bym Ci się pod igłę podłożyła.... Biedny Adaśko Małż.... A jak ci się scena z ksiązki rzomni to go iglą nie dobij!!!
Bogda teraz się sezon zaczyna lepsze ceny i dobry wybór bo wiosną to wszyscy w amoku biegają i wszyyyyyyystko wykupują !!
A ja szukam klona palmowego a wracam zawsze z czymś innym. A tak sobie powtarzałam NIC NIE KUPOWAĆ, NIC NIE KUPOWAĆ, NIC NIE KUPOWAĆ, NIC NIE KUPOWAĆ!!!
Bogda teraz się sezon zaczyna lepsze ceny i dobry wybór bo wiosną to wszyscy w amoku biegają i wszyyyyyyystko wykupują !!
A ja szukam klona palmowego a wracam zawsze z czymś innym. A tak sobie powtarzałam NIC NIE KUPOWAĆ, NIC NIE KUPOWAĆ, NIC NIE KUPOWAĆ, NIC NIE KUPOWAĆ!!!
no tak, ale z żurawek np. w stolicy już mały wybórM się wybiera po niedzieli, chciałąm Jego posłać po towar, a się okazuje, ze kicha...i tak sobie myślę, ze z netu kupię może zdążą się ukorzenić do zimy, a mnożyć będę wiosną 'no tjudno'
O matko ja to bym sę trzy razy zastanowiła zanim bym Ci się pod igłę podłożyła.... Biedny Adaśko Małż.... A jak ci się scena z ksiązki rzomni to go iglą nie dobij!!!
jak ślady po wkłuciach zaczną X przypominać to sama się wystraszę