Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 23:05, 13 paź 2012

Aga wolałbym w tym miejscu brązową trawę, za zielono mi się zrobiło zwlaszcza teraz gdy żywopłot z budlei prawie już nie kwitnie... A ponadto krzaczek budlei który rósł za potworem skarłowaciał...
Madzenka 23:07, 13 paź 2012

Danusiu wszystko się musi rozrosnąć... Z tyłu są niewidoczne horti magical moonlight a nad rozplenicami wiśnia kuku- shidare, ktora jako jedyna z 5 szt słabo przyrosła.... Widocznie potwór wszystkie soki okolicznym roślinom z gruntu zabierał
Madzenka 23:10, 13 paź 2012

Kurcze czekam na moją młodą i się nie doczekam.. A po porządkowaniu garażu caly bagażnik kartonów mam. Zwykle gdy ją odbieram wyrzucam do pojemnika na makulaturę .... Moja córka nie wraca (weekend mamo, no coś ty, wrócę nocnym....)i jak ja mam w środku nocy rozładować bagażnik.....?
Oddam corkę w dobre ręce!!!
Evchen 23:11, 13 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ewa pamiętam o potworze
Na grab mam przeznaczony ponad 1 m szerokości. Tzn do płotu po przycięciu mam swobodne miejsce do poruszania się, ok 30-40 cm a z przodu skaczę między roślinami....
Przy cięciu większych gałezi od razu je podtrzymuję i zbieram a potem mniejsze gałązki. Ponieważ robię to trzy razy w sezonie nie jest tak uciążliwe.
Najwygodniej byłoby na niego 1,5 m przeznaczyć, tzn jak będzie dorosły to 50 cm szerokości i po 50 cm na poruszanei się w czasie cięcia.

Jakżesz mogłam zwątpić w Twoją pamięć...
Ten 1 metr może byłby wykonalny albo w najgorszym wypadku schudnąć mi przyjdzie - do kibici smukłej jak patyczek
Tess 23:12, 13 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

Dużo dopłacasz?

Mam swoją, też oddać bym chciała
Sebek 23:13, 13 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Kurcze czekam na moją młodą i się nie doczekam.. A po porządkowaniu garażu caly bagażnik kartonów mam. Zwykle gdy ją odbieram wyrzucam do pojemnika na makulaturę .... Moja córka nie wraca (weekend mamo, no coś ty, wrócę nocnym....)i jak ja mam w środku nocy rozładować bagażnik.....?

Naprawdę? To nie do mnie

Ale kartony możesz przywieźć Spalę w piecu

A wykopywanie potwora poszło świetnie!!!
Bea 23:14, 13 paź 2012

Tess napisał(a)

Dużo dopłacasz?

Mam swoją, też oddać bym chciała

Ja mogę jedną przyjąć
Madzenka 23:17, 13 paź 2012

Jak córkę oddam, to kto będzie odkurzał i mył podłogi??? Bo my mamy specjalizację domową
Sebek 23:18, 13 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Jak córkę oddam, to kto będzie odkurzał i mył podłogi??? Bo my mamy specjalizację domową

Kupisz sobie i-robota
Wieloszka 23:20, 13 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Aga wolałbym w tym miejscu brązową trawę, za zielono mi się zrobiło zwlaszcza teraz gdy żywopłot z budlei prawie już nie kwitnie... A ponadto krzaczek budlei który rósł za potworem skarłowaciał...

To może rzeczywiście potwór wypijał wszystkie soki z ziemi...
Masz kochana caaaałą zimę, żeby brązowego cosik wymyślić + miejsce dla nowych rozplenic, które przecież będziesz zaś musiała przesadzać z miejsca po potworze