Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Magda70 22:14, 08 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Niezaleźnie od wykształcenia najważniejsza jest pasja. Widzę, że dziewczyny znalazły sposób na siebie
Ciekawe jaki miałabym profil ksiązkowy

A byłaś kiedyś na http://www.biblionetka.pl/ ?
Tu sama oceniasz książki , które przeczytałaś i po iluś ocenach system poleca ci książki, które powinny cię zainteresować../
Madzenka 22:18, 08 lis 2012

Magda70 napisał(a)

Niezaleźnie od wykształcenia najważniejsza jest pasja. Widzę, że dziewczyny znalazły sposób na siebie
Ciekawe jaki miałabym profil ksiązkowy

A byłaś kiedyś na http://www.biblionetka.pl/ ?
Tu sama oceniasz książki , które przeczytałaś i po iluś ocenach system poleca ci książki, które powinny cię zainteresować../

Ciekawe
Madzenka 23:18, 08 lis 2012

Jezu ale sie śmieję Huston mamy problem polecam na poprawę humoru
Gabisia 09:26, 09 lis 2012

Marzenko i Dziewczyny
W Zielonym Centrum są już choinki świąteczne w donicach.
Ładne i w dobrej cenie.
Myślicie, że warto już kupić i postawić na tarasie?
Ogólnie chyba większość choinek już kopią, bo potem ziemia będzie zmrożona.
Jak radzicie?
popcorn 09:32, 09 lis 2012

Gabi jeśli masz zaufanego sprzedawcę, to Ci doradzi -wie jakie drzewka sprzedaje
U nas większość choinek jest "ciachnięta" i taki kikut wsadzony do doniczki - postoją aż wyschną, nie ma szans że się przyjmą...a czy wytrzyma do świąt? 1,5 mca? nie wiem...

2 lata temu kupiłam świerczka hodowanego w doniczce, rośnie sobie u Teściów - nie byl kopany, tylko od małego w donicy. Ale takie droższe są...

pozdrawiam!
Bea 09:41, 09 lis 2012

Najlepiej kupić taką choinkę w grudniu i nawet jak będzie "ciachnięta" to na zewnątrz postoi przez całą zimę, a na wiosnę zmiana dekoracji.
betysia 09:54, 09 lis 2012

....doczytuje z wielka radoscia i usmiechem jak zawsze ... jak juz wspomnialam u Anitki...noz mus szukac Grocholi...i w takich chwilach znow Wam zazdroszcze!!!!...czlowiek idzie do ksiegarni, kupuje i za chwile juz czyta....a ja????? bede zamawiac chyba ze znajde cos onligne...
tuliskam goraco i weekendowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Urszulla 10:41, 09 lis 2012

Ciekawe tematy książkowo-choinkowe.....ja się też podzielę.....wczoraj w bibliotece wypożyczałam kilka pozycji, chciałam coś lekkiego i miłego, więc oprócz Grocholi Pani mi dała kilka pozycji m.in. B.Pawlak"Aniołek". Więc czytam tego Aniołka: .....rozpoczyna się wierszem"Życie po śmierci" ........a pierwsze wersy w książce muszę Wam przytoczyć:"W piątek Karolinie przyśniło się że jest trupem.Całe jej ciało zaczynało zielenieć i skóra popękała jak spalona ziemia...." Byłam w szoku.....tylko jaka tu lekkość w takich tekstach?........ale w końcu zaczęłam się śmiać no i czytam.......ciekawe czy doczytam
Evchen 11:15, 09 lis 2012

Duże wykopać Zdjęcia pokazać Książki polecić
Fajnie Krótko i treściwie
noemi 12:54, 09 lis 2012

Gabi napisał(a)
Marzenko i Dziewczyny
W Zielonym Centrum są już choinki świąteczne w donicach.
Ładne i w dobrej cenie.
Myślicie, że warto już kupić i postawić na tarasie?
Ogólnie chyba większość choinek już kopią, bo potem ziemia będzie zmrożona.
Jak radzicie?

Gabi jak coś, to zareklamujesz w ZC , że choinka była bez korzeni w doniczce ...a w dobrej cenie to po ile ? ....i jeszcze chciałam się z Wami podzielić informacją, że widziałam w kwiaciarni super roślinkę araukarię , wygląda jak choinka ...