Spokojnie, jak posadzę róże to może mi się coś rozjaśni
Pola Chopiny rosna nawet do 2 metrów mam 2, może je daj za studnię, a na studnię poustawiaj w śmiesznych naczyniach powsadzane np, żółte bratki, bo widzę ,że masz w donicy, na zmianę np z cytrynowym oregano, które sie płoży możesz wykorzystać też jakieś fajne nie używane buty i tam postawić z roślinkami , ta studnia super
Pola przszansa ukalam w necie zdjecia studni i nic nieszablonowego nie nalazlam
Marzenko dziękuję, coś się znajdzie też szukam ale nic mi się nie podoba narazie do czwartku praca do wieczora, w piątek ma padać, w sobotę idę na spotkanie 30-lat po maturze więc praca w ogrodzie musi poczekać
Wczoraj przyszły paczki z trawami , ziołami , i macierzanką
To my prawie w podobnym wieku
Ależ u Ciebie się dzieje
Nie żartuj w życiu by mi nie przyszło do głowy że Ty kochana moja rówieśnica jesteś, awatarek mnie zmylił, chyba że ogrodowisko tak odmładza hihihi
Pola Chopiny rosna nawet do 2 metrów mam 2, może je daj za studnię, a na studnię poustawiaj w śmiesznych naczyniach powsadzane np, żółte bratki, bo widzę ,że masz w donicy, na zmianę np z cytrynowym oregano, które sie płoży możesz wykorzystać też jakieś fajne nie używane buty i tam postawić z roślinkami , ta studnia super
To cudnie żółciutkie to oregano kurcze nie douczona jestem super!
Gosiu, na razie dekielek, potem cuś będę kombinować dzięki
To cudnie żółciutkie to oregano kurcze nie douczona jestem super!
Gosiu, na razie dekielek, potem cuś będę kombinować dzięki