Na bukach sie nie znam... wiem, że czasami coś rośnie, a czasami po prostu nie chce i już..... ale ogród zmienia się w szybkim tempie.......... za miesiac jak się zasieleni ..... popatrzyz z dumą ze swego przytulnego tarasu na Wasze dzieło i micha Ci się roześmieje od ucha do ucha Ja to znam z autopsji
Polu - nic im nie jest. Buki po prostu stosunkowo późno ruszają. U mnie dopiero kilka dni temu pojawiły się pierwsze listki, a mieszkam w kraju, w którym wszystko startuje mniej więcej miesiąc wcześniej. Także nie przejmuj się - za 2-3 tygodnie zobaczysz jasnozielone listki.
Polu, co do buka, to ja też myślę, że wszystko z nim w porządku. Mój dopiero kilka dni temu wypuścił listki i to praktycznie z dnia na dzień. Ale ja mieszkam na zachodzie, to u mnie wszystko szybciej rusza Myślę, że za kilka dni też zobaczysz listki na swoich
Trochę fotek które udało mi się zrobić po pracy w ogrodzie, fajnie to się zmienia i strasznie mnie to cieszy.
Posiana trawa więc czas na pracę i porządkowanie bocznej części domu.
A to ścieżka wokół werandy wykonana przez M
Pola, kawał dobrej roboty...i PIĘKNEJ !
Tyle się zmieniło, od mojej ostatniej wizyty.
A studni...też bym nie ukrywała, ale wyeksponowała..., to może być atut przedogródka, ona ma swój urok...
Piękna ta weranda...te krzesełka i fotele