Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc

Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc

Pola 20:39, 01 maj 2012

hanka_andrus napisał(a)
Jolu-Polu,Piękny ogródek Wam się robi! Oczywiście dzięki waszej pracy!Chwalę poczynania,wszak dziś Święto Pracy!
Oby tak dalej! Powodzenia!

Dzięki Haniu że zajrzałaś święcimy pracą ten dzień, trawa posiana, trzeba teraz za bok naszebo domu się zabrać
Mala_Mi 21:15, 01 maj 2012

Na bukach sie nie znam... wiem, że czasami coś rośnie, a czasami po prostu nie chce i już..... ale ogród zmienia się w szybkim tempie.......... za miesiac jak się zasieleni ..... popatrzyz z dumą ze swego przytulnego tarasu na Wasze dzieło i micha Ci się roześmieje od ucha do ucha Ja to znam z autopsji
agata_chrosc... 22:07, 01 maj 2012

Polu - nic im nie jest. Buki po prostu stosunkowo późno ruszają. U mnie dopiero kilka dni temu pojawiły się pierwsze listki, a mieszkam w kraju, w którym wszystko startuje mniej więcej miesiąc wcześniej. Także nie przejmuj się - za 2-3 tygodnie zobaczysz jasnozielone listki.
nika 22:13, 01 maj 2012

Polu, co do buka, to ja też myślę, że wszystko z nim w porządku. Mój dopiero kilka dni temu wypuścił listki i to praktycznie z dnia na dzień. Ale ja mieszkam na zachodzie, to u mnie wszystko szybciej rusza Myślę, że za kilka dni też zobaczysz listki na swoich
Pola 22:14, 01 maj 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Polu - nic im nie jest. Buki po prostu stosunkowo późno ruszają. U mnie dopiero kilka dni temu pojawiły się pierwsze listki, a mieszkam w kraju, w którym wszystko startuje mniej więcej miesiąc wcześniej. Także nie przejmuj się - za 2-3 tygodnie zobaczysz jasnozielone listki.

Agatko bardzo Ci dziękuję będę cierpliwie czekać, i mam nadzieję że zobaczę listeczki na moich bukach
Pola 22:16, 01 maj 2012

nika napisał(a)
Polu, co do buka, to ja też myślę, że wszystko z nim w porządku. Mój dopiero kilka dni temu wypuścił listki i to praktycznie z dnia na dzień. Ale ja mieszkam na zachodzie, to u mnie wszystko szybciej rusza Myślę, że za kilka dni też zobaczysz listki na swoich

Nika kamień z serca pocieszyłaś mnie
Sebek 22:45, 01 maj 2012

U mnie buki też nie ruszyły, ale szczerze wątpię czy to zrobią. Ale są w prawie identycznym stadium jak Twoje. Dziwne, że w lesie już całkiem zielone
Pola 22:50, 01 maj 2012

Trochę fotek które udało mi się zrobić po pracy w ogrodzie, fajnie to się zmienia i strasznie mnie to cieszy.
Posiana trawa więc czas na pracę i porządkowanie bocznej części domu.
A to ścieżka wokół werandy wykonana przez M
Pola 22:55, 01 maj 2012

Popołudnie na werandzie w przerwach między pracą
Cały czas myślę czym obsadzić tę donicę, musi wytrzymać slońce myślę o oleandrach?
Moje tulipany
anna_studio 00:21, 02 maj 2012

Pola, kawał dobrej roboty...i PIĘKNEJ !
Tyle się zmieniło, od mojej ostatniej wizyty.
A studni...też bym nie ukrywała, ale wyeksponowała..., to może być atut przedogródka, ona ma swój urok...
Piękna ta weranda...te krzesełka i fotele