Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród na piasku

Kolorowy ogród na piasku

Anabell 10:43, 21 cze 2013

Vivo- coś pięknego, mało interesuję się różami bo kiedyś od nich zaczęłam, słabo mi wychodziły, wymarzły a też mam piach.
Po Twoich widokach skuszę się i właśnie na parkowe. Jak będę miała więcej czasu to mi podpowiesz jakie odmiany w kolorze różu zakupić. Wieczorem jeszcze raz muszę oglądać Twój ogród różany.
Gabriela 20:57, 21 cze 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Vivo, Twoje róze doskonale. Mam porownanie z angielskimi ogrodami i stwierdzam, ze niczym im nie ustepuja.

Ewa ma rację, bo też byłam i widziałam. Podziwiam nieustannie i czekam na rozrośnięcie moich.
barbara_kraj... 16:43, 30 cze 2013

Takie olbrzymie te róże Ci porosły, że oczy z orbit wychodzą
agrokotlina 11:10, 01 lip 2013

Różany Eden... cieszę się, że tu trafiłam, bowiem przejść się między tymi damami to bajka.
Pozdrawiam ciepło
Magda
viva 23:32, 02 lip 2013

Co ostatnio robiłam? Doprowadzałam ogród do porządku po takim żywiole. To już kolejne zalanie w tym roku. Odkąd kupiliśmy tę działkę jeszcze takiej wody nie było. Nasza działka jest położona troszkę niżej niż pozostałe w okolicy i przy tych nawalnych deszczach woda nie zmieściła się w naszym strumyku. Poszła górą i drugi raz urwała nam kawałek skarpy. Ledwo naprawiliśmy po pierwszej nawałnicy. przyszedł kolejny nawalny deszcz i skarpa urwana jeszcze dalej.
Rabaty wszystkie były zamulone, poniżej skarpy jest tak mokro, że padają nam drzewka i krzewy.
Grzyby szaleją na wszystkim.

Kondzio 23:37, 02 lip 2013

straszne ja też miałem zalaną działkę nie mogę do tej pory wyjść z tych zniszczeń no ale trzeba jakoś powolutku wychodzić z tego
AgnieszkaW 23:38, 02 lip 2013

Współczuję Vivo strat, wiem, jaka trudna jest naprawa skarpy, niedawno (tydzień temu) miałam tak samo w ogrodzie jak Ty. Oby już pogoda się ustabilizowała. Serdecznie pozdrawiam
viva 23:39, 02 lip 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Znów z wielką przyjemnością zwiedzam Twój różany ogród Vivo i mogę to robić codziennie. Pozdrawiam serdecznie

Agnieszko, miło mi że mnie odwiedzasz Mój ogród to nie tylko róże teraz jest też lawendowo

AgnieszkaW 23:41, 02 lip 2013

Piękne lawendowe widoki. U mnie też sporo lawendy. Pozdrawiam serdecznie
akanta 23:45, 02 lip 2013

viva napisał(a)
Co ostatnio robiłam? Doprowadzałam ogród do porządku po takim żywiole. To już kolejne zalanie w tym roku. Odkąd kupiliśmy tę działkę jeszcze takiej wody nie było. Nasza działka jest położona troszkę niżej niż pozostałe w okolicy i przy tych nawalnych deszczach woda nie zmieściła się w naszym strumyku. Poszła górą i drugi raz urwała nam kawałek skarpy. Ledwo naprawiliśmy po pierwszej nawałnicy. przyszedł kolejny nawalny deszcz i skarpa urwana jeszcze dalej.
Rabaty wszystkie były zamulone, poniżej skarpy jest tak mokro, że padają nam drzewka i krzewy.
Grzyby szaleją na wszystkim.

Vivo co za klęska,tak bardzo ci współczuję.Tyle się napracowałaś a ta podła ulewa jest w stanie tak wiele zniszczyć.Zaglądałam do ciebie nie przypuszczając nawet co się dzieje,bo mnie omijały i wielkie ulewy i grad więc myślałam ,że ty tak niedaleko to jest o.k.