viva
10:25, 15 cze 2015
Ależ jesteście wszyscy kochani
Po takich komentarzach to mnie odejmuje mowę, serce ściska wzruszenie, dusza niezmiernie się raduje a ręce rwą do pracy 
Nie mogę sie odnosić do porównania z ogrodami angielskimi, bo tak jak już nie raz pisałam nigdy ich nie widziałam ale jest to ogromnie miłe i bardzo, bardzo dziękuję
Ogrody angielskie to od zawsze moja miłość 
Kondzio, chyba nie masz zamiaru narzekać na swój ogród
Masz troszkę inny i piękny
Marto, tak
Siedem dużych piwonii i kilkanaście róż rosnacych w pobliżu jest prawdziwą perfumerią 
Agatko, bedę "śledzić" Twojego bodziszka
Ciekawe czy rzeczywiście będzie miał szybki przyrost.
Agnieszko, dziękuję za miłe słwa. Bardzo mnie cieszy Twoja wizyta
Brotherem nie martw się, może zwalczy chorobę. To, że w jednym ogrodzie choruje nie znaczy, że w innym będzie tak samo. Róże często reagują różnie na siedliska. Życzę Ci aby u Ciebie był zdrowy
Krysiu, dzięki, dzięki

Nie mogę sie odnosić do porównania z ogrodami angielskimi, bo tak jak już nie raz pisałam nigdy ich nie widziałam ale jest to ogromnie miłe i bardzo, bardzo dziękuję

Kondzio, chyba nie masz zamiaru narzekać na swój ogród

Masz troszkę inny i piękny

Marto, tak

Agatko, bedę "śledzić" Twojego bodziszka

Agnieszko, dziękuję za miłe słwa. Bardzo mnie cieszy Twoja wizyta

Brotherem nie martw się, może zwalczy chorobę. To, że w jednym ogrodzie choruje nie znaczy, że w innym będzie tak samo. Róże często reagują różnie na siedliska. Życzę Ci aby u Ciebie był zdrowy

Krysiu, dzięki, dzięki