Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród na piasku

Kolorowy ogród na piasku

paniprzyroda 00:23, 12 cze 2015

Vivo, słów brakuje, jak patrzę na taki ogród, to niepotrzebna mi Anglia Topnieję z zachwytu, czuję zapach, lato i wakacje

Trzymam kciuki, jest bajkowo, będzie pełna gala różana
agatanowa 00:40, 12 cze 2015

wspaniale, gratuluje
Pszczelarnia 08:53, 12 cze 2015

paniprzyroda napisał(a)
Vivo, słów brakuje, jak patrzę na taki ogród, to niepotrzebna mi Anglia Topnieję z zachwytu, czuję zapach, lato i wakacje

Trzymam kciuki, jest bajkowo, będzie pełna gala różana

Zacytuję, bo myślę tak samo. I dodam jeszcze: podwieczorek na tarasie oraz kubek w dłoni i poranny spacer w rosie. Najmilsze wspomnienia.
Magda_ 08:34, 13 cze 2015

witaj trafiłam do Ciebie od Agaty

nie wiem jak to się stało, że wcześniej nie znalazłam Twojego ogrodu - jest taki klimatyczny i ma dużo energii.

Chciałbym Cię zapytać, jako eksperta od róż (i nie tylko), o różę Eden rose. Szukam pnącej róży o pięknych kwiatach i to właśnie ta róża wpadła mi w oko. Mogłabyś mi coś o nie powiedzieć? Czy są z nią jakieś problemy?

A przy okazji czy mogłabyś mi doradzić jakąś różę, która jest pnąca, albo może pełnić taką rolę w intensywnie różowym, fuksjowym kolorze
Bogdzia 08:56, 13 cze 2015

zaglądam stale choc nie piszę bo cóż pisac , stare wytarte juz slogany? Oczywiscie ze jest cudnie. I podobno goscie sie zapowiedzieli . Juz byli czy bedą?Pozdrówka serdeczne.
Viola 11:21, 13 cze 2015

Vivo, nie będę do Ciebie przychodzić , bo każda wizyta podnosi mi cisnienie do 100 (bo zwykle mam 86 )- to groźne! Sama już nie wiem co u Ciebie najbardziej mi się podoba - wszystko jest bajeczne, nie tylko bujność roślin, ale te murki, atmosfera. Anglia -to sie może schować Idę do swojego ogrodu popatrzeć na moje 7 krzaczków różanych i kilka rozwijających się pączków Red Leonardo Będę sobie wyobrażać, że mam tak jak Ty Pozdrawiam
Aneta1309 11:03, 14 cze 2015

Zaglądam tu często ale prawie nic nie piszę bo po prostu brakuje mi słów
Mala_Mi 12:16, 14 cze 2015

Kamasja Semiplena -fajna

A tak wogle to kocham Twój ogród... tak skomponowane rabaty, że nie potrzebuję angielskich ogrodów by wzdychać.
Kondzio 14:03, 14 cze 2015

Dziękujemy za możliwość zobaczenia absolutnie pięknego i kompletnego ogrodu angielskiego, którego wielkość, wysmakowanie, zapach i różnorodność roślin zachwycają, a ciepło gospodarzy, pasja i pracowitość zasługują na uznanie.Chapeau Bas! Konrad i Andrzej
KasiaW76 09:28, 15 cze 2015

Zakochałam się w Twoim ogrodzie... jest piękny, tajemniczy. Róże zachwycają swoją rozmaitościa i urodą... ehhh powzdycham troszkę u Ciebie....