" Do lasku będę potrzebowała niskich bodziszków a ten chyba taki jest"
Viva ,wpadnij do mnie do wątku pokażę swoje i wreszcie będę mogła zrobić rewanż za kocimiętkę .
Mam trzy odmiany niskich ,bardzo fajne .korzeniasty , kantabryjski ,czerwony .
Gosiu, dziękuję za miłe słowa. Również pozdrawiam Lublin
Obwódki bodziszkowe i kuklikowe są niezawodne.
Aniu, zaglądałam do Ciebie i widziałam hosty pod wierzbą bardzo pokaźnyxh rozmiarów
Kolor zielony też jest fajny
Dorotko, dziękuję Ogród jest duży i z tego powodu jeszcze nie wszędzie zadbany
Bogdziu, ciekawa jest za czym też latasz po wątkach
Może za różami, bo sezon rozpoczęty
Iwonko, połączenie pomarańczu z bordowym to też moje odkrycie poprzedneiego sezonu. Mam fragment takiej rabaty ale nie wiem czym wszystko zakwitnie tak jak trzeba.
Masz rację nasz ogród nie ma granic
Ula, dziękuję za spacer po moim ogrodzie i za tak miłe słowa Dodają siły do dalszej pracy
Miro, fakt z bylinami jest troche pracy ale czym były ogród gdyby ich nie było. Z wiosną przyjdzie Ci ochota na nowe dzielenia i przesadzania
Mariolu wiem, że często do mnie zaglądasz a ja ostatnio nie miałam zupełnie czasu na forum. Dzisiaj będą zdjęcia, już czerwcowe
Tak pięknie Teraz już kolejne
Teraz możemy zrobić kolejną wymianę
Pozdrawiam Viva Kolorowy ogród na piasku
".....aby życie mi nie było obojętne, abym zawsze kochał to co piękne i na czyjejś dłoni pozostawił ciepły ślad" (autor nieznany)
Pozdrawiam Viva Kolorowy ogród na piasku
".....aby życie mi nie było obojętne, abym zawsze kochał to co piękne i na czyjejś dłoni pozostawił ciepły ślad" (autor nieznany)
Przy tym upale jaki nadchodzi Mme.Issac Periere pewnie szybko zakończy kwitnienie
-
tutaj z Pirouette i młodziutka Queen of Sweden -
Crocus i Teasing Georgia -
Kamasja Semiplena
-
Krokus u mnie w pąku jeszcze ale Queen już czaruje .
Pirouette kupie na pewno ,już się nie uwolnię od tego widoku . w tym momencie postanowiłam obsadzić całą pergolę tarasową .
A do Piruette co proponujesz dodać żeby pasowało kolorystycznie i też pnąca .sorki że cię nudzę ale nie powstrzymam się już .
edit. ...no jak to co ....Mme.Issac Periere. ale czy to nie bezczelność tak żywcem
kopiować koleżankę ?
Wszystkie teraz kupujemy róże, tak nas czarują Ja już postanawiałam kilka razy, że koniec ale niestety, nowe chciejstwa są.
Piourete warto kupić, bo to niezwykle zdrowa i obficie kwitnąca róża. Do niej pasują róże w takim odcieniu jak Mme., bo choć wydaje się, że jest morelowa ma w sobie trochę różu. U mnie Mme. choruje ale wybaczam jej za jej urodę i zapach.