Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 22:47, 30 wrz 2013

Aneczka napisał(a)
Danusiu ty ciągle taka rozchwytywana jesteś, że głupio mi pytać i zabierać ci czas na takie głupie pytanka, ale czy mogłabyś mi poradzić jak siać nasionka jeśli mam rabaty zasypane korą. Kupiłam sporo nasionek, bo minie dużo czasu zanim uzbieram tyle roślinek na stałe, tylko nie wiem jak to zrobić, bo nie jestem w stanie trzymać tylu doniczek na parapetach. Pozdrawiam cieplutko mimo tak zimnej nocy

Rozgarnąć korę, siejemy w drobno rozdrobnioną ziemię, jeśli mogę się tak niefachowo wyrazić.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:48, 30 wrz 2013

irena_milek napisał(a)

oplotłabym na nowo, czyli ratowanie, ale i przycięła, szybciej sie odbuduje; u nas Zygi stale zahacza kosiarką i wtedy idzie jak szalony! ale boską hakone kupiłas, no chciałabym takie wielkie od razu! niezła akrobatka z ciebie

Wlazłam dziś na mur i próbowałam ten kołtun ogarnąć, ale mi się łamało i nic z tego. Pociachałam nisko metr od ziemi. Nie było innego wyjścia.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:53, 30 wrz 2013

Katkak napisał(a)
Danusiu, ale fajowe różowe kalosze, bomba Na świat też patrzysz przez różowe okulary, prawda? Z utęsknieniem czekam, aż wygospodarujesz choć chwilkę by zaglądnąć także do mnie i wierzę, że się doczekam Szału nie ma, ale powoli, powoli do przodu, może coś z tego mojego ogródka będzie Pozdrawiam cieplutko (bo straszliwie się dzisiaj wymarzłam )

Dzięki różowym kaloszkom na świat patrzę dużo radośniej i chce się wręcz żartować, chociażby latanie Uwidoczniło przecież kolor kaloszków

Dziś miałam farta, kupiłam 3 żyrandole do kuchni tak trzy , są wąskie i trzy będzie idealnie.

Zaoszczędziłam ponad 4 tys To się nazywa fart.

Gabrysiu, ja mam podobne z Anglii i inne z Niemiec, ale sama nie wiem, gdzie je wsadziłam, chyba nawet pokazywałam po zakupie.

Bardzo doceniam, bo też uwielbiam takie mieć, niekoniecznie używać, lubię przekładać je i oglądać swoje gadżety, jak dziecko zabawki)

Dzięki Marzenka, Debra za zauważenie rękawic w naszym sklepie. Są na wskroś angielskie.

Instagram Ogrodowiska
Milka 08:33, 01 paź 2013

Muszę pomyslec o rekawicach, fajnie, że Krysia przypomniała
Debra 11:10, 01 paź 2013

Gardenarium napisał(a)

Dzięki różowym kaloszkom na świat patrzę dużo radośniej i chce się wręcz żartować, chociażby latanie Uwidoczniło przecież kolor kaloszków

Dziś miałam farta, kupiłam 3 żyrandole do kuchni tak trzy , są wąskie i trzy będzie idealnie.

Zaoszczędziłam ponad 4 tys To się nazywa fart.

Gabrysiu, ja mam podobne z Anglii i inne z Niemiec, ale sama nie wiem, gdzie je wsadziłam, chyba nawet pokazywałam po zakupie.

Bardzo doceniam, bo też uwielbiam takie mieć, niekoniecznie używać, lubię przekładać je i oglądać swoje gadżety, jak dziecko zabawki)

Dzięki Marzenka, Debra za zauważenie rękawic w naszym sklepie. Są na wskroś angielskie.

Danusiu, masz niezwykle radosne podejście dożycia. Warto naśladować i to, jako wspaniały dodatek do Twoich ogrodowych osiągnięć.
Wiem cos o przekładaniu gadżetów. Uwielbiam ładne rzeczy. Czasem tylko po to by je mieć.
A angielskość rękawic jest ewidentna dlatego są takie piękne.
Pszczelarnia 11:13, 01 paź 2013

Gardenarium napisał(a)

I ja się przyznaję do radości (dziecięcej wręcz) z przekładania, oglądania, przestawiania i posiadania.
katarzynkak 11:40, 01 paź 2013

Danusiu świetnie Ci w różowym

boguslaw_r_ 12:47, 01 paź 2013

Jak ja to lubię, Danusia na drabinie, Danusia na dachu, Danusia Tu i tam,
dla mnie jak mam chandrę lub doła, zaglądam do Danusi, i jest ok.
Nazywa się to DANUTOTERAPIA i to działa zapewniam was, pozdrawiam Buziole.
katarzynkak 13:46, 01 paź 2013

Danutoterapia niezłe!
Mathildis 17:57, 01 paź 2013

Tak osoby z dużą dozą radości i energii życiowej są niezbędne na tym padole łez.
Na szczęście na tym forum jest Danusia ze swoją otwartością na ludzi, Ania ASC z niespożytą energią, Bogdzia ze spokojem i cierpliwością godną mnicha, Gierczusia z wielkim poczuciem humoru i wiele innych wspaniałych życzliwych sobie osób tworzących klimat Ogrodowiska.
Niewiele jest takich miejsc w internecie, gdzie wiele można się nauczyć a równocześnie pośmiać się i poznać ciekawych ludzi

heh tak mi się zebrało ...... to chyba ta angina, albo antybiotyk