Super pomysł, mało u nas takich rzeczy; ostatnio widziałam ładne kule z motywem lawendy; a moja koleżanka plastyczka przymierza się do robienia kul szklanych, jako element ozdobny ogrodu
Danusiu, ty szukasz piękności byśmy upiększali nasze ogródki, a mnie po tych spacerach ogrodowych
" kopci się z czaszki " absolutny zawrót głowy, czasem myślę czy w wieku 50 lat pojmę przynajmniej cząstkę tej wiedzy. Mąż się śmieje ze mnie, bo mu mówię że to wszystko strasznie trudne , a on na to " tak, a twoja medycyna wogóle nie jest trudna " a ja na to " pewnie że łatwiejsza".
Teraz jest moda wśród młodzieży na udawanie szlachty - głównie z rzeczami idiotycznymi
lfficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Pg5AT5nuG8fHsgbcovW6Cg&biw=1280&bih=626&sei=Rg5AT_joOY_vsgbrwfDiBA" target="_blank" rel="nofollow">http://www.google.pl/search?q=szlachta+kwejk&oe=utf-8&rls=org.mozillalfficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Pg5AT5nuG8fHsgbcovW6Cg&biw=1280&bih=626&sei=Rg5AT_joOY_vsgbrwfDiBA
zobacz w grafice
Ha, Danusiu przeczytałam go już dokładnie. Listę roślinek wybrałam, kolorki ustalone, róże wybrane konsulatja na forum była, część doniczek czeka na nasadzenia.
Uf ale się napracowałam, niestety w ciągu tygodnia, nie ma czasu praca od rana do wieczora. Późnym wieczorkiem tylko tu zaglądam by odpocząć.