Jeśli mogę? wszystkie lakiery się z biegiem lat łuszczą, pękają i w efekcie bardzo brzydko wyglądają , kiedyś nie było impregnatów tylko lakiery, co widać na starych leżakach i meblach ogrodowych, dobry impregnat wystarcza na wiele lat ale trzeba go odnawiać co klika lat w zależności od nasłonecznienia, a wiem z doświadczenia, mam drewniany dom i tylko impregnat daje dobre efekty, na płocie drewnianym wypróbowywałem różniste preparaty co widać, u mnie sadolin sprawdził się najlepiej pozdrawki
Danusiu to się dopiero u Ciebie i w okolicy działo wyglądasz pięknie TEN odcinek Mai będzie wydarzeniem ze swojej strony mam nadzieję, że "rzecznicy" wstydu nie przyniosą bo zostaliśmy puszczeni na żywioł, bez przygotowanego wystąpienia i nikt z nas pewnie nie sądził, że wystąpi w programie ) a ja to w ogóle przyjechałam później, gdy podobno kamera już sobie pojechała )
Etykietka gdzieś wcięło, zamieściłam w wątku Ani, może podpowie
Danusiu, założyłam ten wątek dla nas wszystkich, żeby zaznaczyc, oddzielic nowy sezon, nie chciałabym sama do niego wrzucac zdjęc .
Może źle zatytuowałam??
Jeśli ta róża z zielonym środkiem to również ta:
to będzie to Mme Hardy, ona ma takie oczko .
Szkoda Twojej William and Catherine, liczyłam na to, że ją u Ciebie lada dzień zobaczę w rozkwicie.
Moja róża od Ciebie właśnie rozkwita :*
Szefowo!!! mam pytanko odnośnie mojej rabaty z bukszpanami rośnie tam wierzba,która będzie wymieniona na nigre i czy 1,30 od elewacji jej starczy? ma być szczepiona na 1,40. Jak znajdziesz chwilkę to zerknij proszę.