Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Wieloszka 09:52, 14 cze 2012

Myślę, że dobrze, że deszczyk padał podczas wizyty Mai - kolory w Twoim ogrodzie Danusiu są dzięki temu jeszcze bardziej nasycone, wyraźniejsze, a trawniczek - iście angielski BOOOSKO!!!!
Czekam niecierpliwie na relację tv u Mai z tego niezwykłego dnia
ania_wesola 10:15, 14 cze 2012

Ja też regularnie oglądam a teraz tym bardziej będę śledzić żeby nie przgapić Podziwiam Cię Danusiu cały czas i zazdroszczę tej pasji!!!
anna_studio 10:37, 14 cze 2012

Gardenarium napisał(a)
Na koniec poszliśmy do ogrodu Anuli. Niestety nie mogła być Bardzo żałowaliśmy, a w dodatku Witek nie dotarł żeby zrobić zdjęcia, bo Tomek złapał gumę i Wicio pomagał zmienić koło

Ale w imieniu Anuli postarałam się ładnie opowiedzieć o ogrodzie, wszystko zobaczycie w odcinku niebawem. Oczywiście powiadomimy. Bardzo się cieszę, że pokażemy nasze Ogrodowisko i ogrody ze Święta Róż.

Dodatkowo będzie relacja i wywiad z naszymi "rzecznikami"

....jednym zdaniem....
To będzie wypasiony odcinek ''Maji w ogrodzie''
...już się cieszę...
Marta 10:37, 14 cze 2012

Ja również czekam z niecierpliwością na nowy odcinek Mai z Waszych pięknych ogrodów
grupa_trzyma... 10:46, 14 cze 2012

Czekam z niecierpliwością na każdy odcinek Mai w ogrodzie. A na ten czekać będę podwójnie niecierpliwie! Powtórzę za dziewczynami: piękny ogród, makijaż i piekne róże.
Danusiu, peonia jednak nie całkiem biała...prawda? Ale i tak ślicznie jej w tym delikatnym różu.
Pozdrawiam i czekam na informację, kiedy zagościcie wraz z Mają w tv.
ocia79 13:00, 14 cze 2012

Już nie mogę się doczekać odcinka Mai w ogrodzie.

Danusiu techniczne pytanie

Majster zrobił mi konstrukcje drewnianą pod zadaszenie tarasu.Pomalował 1 raz (miało być 2 x ) Impregnatem Sadolinu.

Czy Wy jak wykonujecie takie konstrukcje malujecie Impregnatem kolorowym czy kalierobejcą (czytałam, że lakierobejcy sie niby nie zaleca gdyz potem ten lakier pod wpływem słońca pęka )
???????????????????????????????/
boguslaw_r_ 13:06, 14 cze 2012

Evchen 13:11, 14 cze 2012

boguslaw_r_ napisał(a)

A ja mam techniczne pytanie do Bogusława-R: A cóż Ty się tak tajemniczo uśmiechasz, po każdym pytaniu do Danusi?... Przecież to skarbnica wiedzy
Gardenarium 13:45, 14 cze 2012

Evchen napisał(a)

A ja mam techniczne pytanie do Bogusława-R: A cóż Ty się tak tajemniczo uśmiechasz, po każdym pytaniu do Danusi?... Przecież to skarbnica wiedzy

Bogusław daje sygnały, że czyta, ale nie pisze

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 13:46, 14 cze 2012

ocia79 napisał(a)
Już nie mogę się doczekać odcinka Mai w ogrodzie.

Danusiu techniczne pytanie

Majster zrobił mi konstrukcje drewnianą pod zadaszenie tarasu.Pomalował 1 raz (miało być 2 x ) Impregnatem Sadolinu.

Czy Wy jak wykonujecie takie konstrukcje malujecie Impregnatem kolorowym czy kalierobejcą (czytałam, że lakierobejcy sie niby nie zaleca gdyz potem ten lakier pod wpływem słońca pęka )
???????????????????????????????/

Malujemy drewnochronem przeważnie. Drewno czym by nie było pomalowane i tak pewnie będzie pękać. To naturalna cecha drewna.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies