Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

boguslaw_r_ 13:12, 27 cze 2012

anipla napisał(a)
Witam Wszystkich Ogrodomaniaków a w szczególności Danusię i Witka . Od sierpnia 2011r.byłam Waszą co wieczorną „anonimową podglądaczką” Za sprawą pewnej znajomej forumowiczki postanowiłam się ujawnić i żeby nie było że jestem całkiem nie ogrodowiskowa to melduję że : z 1 hortensji zrobiło się 6, z 1 bukszpanu 2(na początek),dokupuję żurawek i mam szpadelek i „aż” 1 kancik,wyrzuciłam kilka roślin z których nic nie było a kiedyś było mi szkoda ,zaczęłam kupować rośliny "pod miejsce ", wyrzucam włókninę,ogród w budowie i przebudowie (nie ukrywam że liczę na Waszą pomoc).Czy po takim raporcie mogę liczyć że przyjmiecie mnie do Ogrodowiskowej Rodziny?[/quot

Witaj, okolice Łodzi rosną w siłę załóż wątek i pisz, pytaj, pomożemy.
trafo 15:36, 27 cze 2012

Witam Danusię i Was drodzy Ogrodomaniacy
Poszukując inspiracji do przerobienia swojego przedogródka "wygooglałam" to forum i ... przepadłam. Zachwyciłam się Twoim nie tylko bukszpanowym, jesteś prawdziwą CZARODZIEJKĄ
Wędruję po pieknych miejscach, oglądam zmiany jakie zachodzą w Waszych ogrodach i zaczyna się tlić we mnie nadzieja, że i u mnie jest możliwe stworzenie ogrodu z marzeń.
Serdecznie pozdrawiam
Iwona
Joanka 17:54, 27 cze 2012

Danuś i ja przesyłam imieninowy kwiatek, lepiej późno niż wcale

A zdjęcie Witka jest bombowe!!! Już mi ślinka pociekła na myśl o miodowej naleweczce

Milka 17:57, 27 cze 2012

Gardenarium napisał(a)
Bukiet się trzyma dzielnie

to bardzo nas ucieszyłaś
Ewa 18:13, 27 cze 2012

Piękny bukiet
Gardenarium 19:48, 27 cze 2012

A widziałaś Irenko jak podróżował?

Instagram Ogrodowiska
Przetacznik 20:00, 27 cze 2012

Bardzo ładna kompozycja, malucella taka wdzięczna w tym zestawieniu ; )
Leida 22:56, 27 cze 2012

Dobrze, że bukiet pojechał z nami. Jest przepiękny.
Nawet wybaczyłam mu, że sie na mnie wpychał w czasie jazdy.

A Witek jest mistrzem pakowania. Wiedziałam to już wcześniej jak rośliny które Witek zapakował w Anglii przyjechały do Polski w stanie idealnym i przepięknie zaczęły kwitnąć.

Ale jak teraz wyciął mi w kartonie rączki, żeby dobrze było nieść to stwierdziłam, że to mistrz nad mistrze.
Gardenarium 00:37, 28 cze 2012

Haniu, w końcu to Witek, taki on jest A że bukiet się wpychał to mało powiedziane, nawet zalewał on

Dzisiaj dowiedziałam się że w Marku II miałam źle kolory ustawione, nie cała gama czy jakoś tak. Teraz mam dobrze i muszę spróbować jutro na kwiatkach

Instagram Ogrodowiska
kwiatholandii 06:24, 28 cze 2012

Świetne te Wasze spotkania. Aż miło się patrzy Pewnie w następnym roku, to już weekendów w sezonie nie starczy na te spotkania Super. ps. bukiet doskonale trafiony do wystroju domu Danusi.