Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 10:58, 18 wrz 2012

Tak mało a tak Dużo
Wieloszka 11:00, 18 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)
Jeszcze nie wspominałam M, ale chyba na wiosnę zrobię małą rewolucję. Wybiorę tylko kilkanaście roślin i będę się tego tzrymała. Zaczął być u mnie bałagan, a zupełnie zamiar był inny. Tyle jest pięknych roślin, że rzeczywiście ciężko jest wybrać. Będę jednak sie nimi bardziej obsadzać w donicach a resztę "wyprostuję"

Oj Moniko, to na razie lepiej nic nie mów, do wiosny daleko Mojego M. przerażają takie moje dalekosiężne plany ogrodowe Ja planuję po cichutku i broń Boże nie używam słów "rewolucja" i "przesadzanie"
Wieloszka 11:04, 18 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)
Mój wyjścowy pomysł spalił na panewce, bo za dużo chciałam. Aga widzę u Ciebie te kwadraty

Piękne!!! Mam u siebie zaplanowane takie geometryczne płytkie, małe oczko tylko poziomo z pozycji patrzącego na to zdjęcie. Obok tarasik drewniany z leżakami i kule bukszpanowe i trawy w żwirku... Mam to wszystko dokładnie rozrysowane, tylko.... nie mam finansów na realizację - na razie.
kwiatholandii 11:26, 18 wrz 2012

No właśnie, te płytkie oczko jest super. M bardzo chce je mieć, ale też chce mieć domek na zimne wieczory, albo, albo. Niestety. Ostatnio miał pomysł, że zamiast kupić mi nowy samochód, w którym zupełnie się już nie mieścimy z chłopakami, zrobi mi bagażnik na dachu Z tym, że mam cabrio...haha. Nieważne, domek ważniejszy dla M. Zmienił jednak zdanie jak go z chłopakami wysłałam do miasta zapakowany po brzegi z poodkręcanymi kołami od wózka (Montaż następuje po wypakowaniu wszystkiego) Po powrocie była szybka decyzja Kupujemy
Wieloszka 11:41, 18 wrz 2012

Niezłe, hahaha Wystarczy faceta postawić raz w naszej sytuacji i proszę! Niemożliwe staje się możliwym
Diana 09:45, 19 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)
chyba, że taką górkę sobie zrobieę

O kurcze...........jaki widok
kwiatholandii 15:44, 19 wrz 2012

Super, też tak pomyślałam Relaks gwarantowany
kwiatholandii 15:54, 19 wrz 2012

Zmieniłam kompozycję w donicach na jesienną

No i przesadziłąm kolejną partię wrzosów

Madzenka 20:21, 19 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)
No właśnie, te płytkie oczko jest super. M bardzo chce je mieć, ale też chce mieć domek na zimne wieczory, albo, albo. Niestety. Ostatnio miał pomysł, że zamiast kupić mi nowy samochód, w którym zupełnie się już nie mieścimy z chłopakami, zrobi mi bagażnik na dachu Z tym, że mam cabrio...haha. Nieważne, domek ważniejszy dla M. Zmienił jednak zdanie jak go z chłopakami wysłałam do miasta zapakowany po brzegi z poodkręcanymi kołami od wózka (Montaż następuje po wypakowaniu wszystkiego) Po powrocie była szybka decyzja Kupujemy

Dobre
Ja w ten sposób M do nawadniania namówiłam... dwa razy dostał szlauf i info, że w danym dniu jest odpowiedzialny za podlanie całego ogrodu.... trzeciego razu już nie było tylko powiedział, że robimy
Za rok powie, że to nawadnianie to był jego pomysł
Madzenka 20:22, 19 wrz 2012

Wrzosy pod brzozami piękne!!
U mnie przymierzam dwie sztuki i z zachwytu nie mogę wyjść...