Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

EPODLAS 21:52, 15 lut 2013

Wpadłam do Celinki, a tu rozprawa o dzieciach. Ja z czułością wspominam czas kiedy były małe. Dzisiaj widziałam mamę z małą może trzyletnią dziewczynką i łza mi się w oku zakręciła. Przypomniałam sobie moją córcię w tym wieku. Dzisiaj ma sześcioletniego syna. Ale tak musi być.
boguslawa_ma... 21:53, 15 lut 2013

Masz racje że od ziemi zależy ,ja teraz kupiłam w ogrodniczym, nie kupuje już w markietach.
Dziś sadziłam begonie miałam sadzonki w wodzie i puściły korzonki i dawałam do ziemi ,
jutro zrobie fotki to wrzuce.
jotka 21:54, 15 lut 2013

Ach te wspominki. Ja mama trzech córek patrzę na swoja najstarszą - mamę 3 synków
danuta_szwajcer 22:03, 15 lut 2013

Celinko gdzieś chyba z sąsiedztwa? Twoj wątek jest wyjątkowy tak jak i Twój ogród taki z duszą) a Twoje lilie sa tak dorodne czy tez musisz sadzic do donic z uwagi na nornice? czym je nawozisz?

majkel0326 09:28, 16 lut 2013

Celinko,miłej soboty
Kindzia 09:57, 16 lut 2013

Ale masz Wnusia ślicznego!!! Syn też niczego sobie Celinko!
Mój Synuś jutro kończy 21 lat
boguslawa_ma... 14:32, 16 lut 2013

Witaj Celinko
zajrzyj do mnie dałam te zdjęcia,miłej soboty,ale ty chyba na urodzinkach
Celina 18:35, 16 lut 2013

mira napisał(a)
wpadłam podziękować za cudną piwonię i widzę że pelargoniowa dyskusja się rozpoczyna, a to wpadnę znów bom ciekawa - zmówiłam sadzonki pierwszy raz i to przez internet - jak będzie ok a będzie to chcę je sobie rozmnozyć i liczę na wasze doświadczenie

Jestem bardzo ciekawa Twoich . Jaki kolorek? Koniecznie pokaż jak dotrą do Ciebie.
Celina 18:38, 16 lut 2013

EPODLAS napisał(a)
Wpadłam do Celinki, a tu rozprawa o dzieciach. Ja z czułością wspominam czas kiedy były małe. Dzisiaj widziałam mamę z małą może trzyletnią dziewczynką i łza mi się w oku zakręciła. Przypomniałam sobie moją córcię w tym wieku. Dzisiaj ma sześcioletniego syna. Ale tak musi być.

Bożenko musi tak być ! Taka kolej rzeczy! Mnie tylko szkoda ,że czasami już tych sił nie ma tak dużo. Bo głowa jeszcze pracuje i tyle by sie chciało!
Dlatego musimy wyszarpać z reszty jak najwięcej!! I tego się trzymajmy!!
Celina 18:40, 16 lut 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Masz racje że od ziemi zależy ,ja teraz kupiłam w ogrodniczym, nie kupuje już w markietach.
Dziś sadziłam begonie miałam sadzonki w wodzie i puściły korzonki i dawałam do ziemi ,
jutro zrobie fotki to wrzuce.
Widziałam fotki! Ale pięknie wyrosły Twoje! Moje coś marudzą Może mają za zimno?