Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

Celina 15:19, 14 sie 2013

Kindzia napisał(a)

Kurcze...to już taka trzecia nasza rewolucja...najpierw mieszkanie córce zostawiliśmy, to mieszkanie synowi zostawimy, my dziadki, na wieś się przeprowadzimy. Wiecznie od nowa zaczynam. Tylko najpierw muszę do emerytury dożyć
Wcale nie chciałam domu...przecież jak się wyprowadzałam od Mamy, to mówiłam, że nigdy już więcej w ziemi grzebać nie będę!

A ja teraz lubię ciszę i przestrzeń, i nie żałuję tej budowy, mimo, że jeszcze pewnie parę lat nigdzie na wczasy nie wyjedziemy. Jeszcze mam w Pszczynie meble zdobyczne...wypadało by je wymienić na nowe I właśnie największym problemem jest to, że za drogie meble mi się podobają...

No, tak...ciągle niepewne te Rod-y...ale na pewno dobrze będzie. Składaj kasiorkę, domeczek postaw, będziesz miała latem gdzie pomieszkiwać. Dużo ludzi tak robi, przyjemnie tak latem wśród zieleninki swojej pomieszkać

Dożyjesz Kasiu i bedziesz błogosławić wszystkich świętych za tę decyzję

na działeczkach bardzo dużo mieszka ludzi w czasie lata Poza tym juz ludzie nie sklecają z byle czego jakiś paskudnych bud tylko stawiaja bardzo gustowne małe chatki . Przepisy dość w tym względzie są rygorystyczne,ale mnie sie to podoba. Porządek misi być.

Celina 15:23, 14 sie 2013

Własnie Maleństwo

przysłało info ,że upadło biuro podróży w którym mają wykupioną wycieczkę!!!

Młody pisze,ze rezydent na miejscu uspokaja!Ale jak wrócić jak biura nie ma?

zawitka 07:59, 15 sie 2013

Celinko!!!dzięki za podpowiedż co to za robal.Cichutko w cichy czwartek chodziłam po twoich włościach ---.Ło matko coś ty narozrabiała????? ale będziesz miała piknie jak skończysz zobaczysz .Trzymaj się pędzla .Pozdrawiam i tzymam kciuki Dobrej pogody życzę no i pogody ducha bo to potrzebne: Kfffiatuch dla CiebieUśmiechnij się! !!!
Celina 08:24, 15 sie 2013

zawitka napisał(a)
Celinko!!!dzięki za podpowiedż co to za robal.Cichutko w cichy czwartek chodziłam po twoich włościach ---.Ło matko coś ty narozrabiała????? ale będziesz miała piknie jak skończysz zobaczysz .Trzymaj się pędzla .Pozdrawiam i tzymam kciuki Dobrej pogody życzę no i pogody ducha bo to potrzebne: Kfffiatuch dla CiebieUśmiechnij się! !!!

Witaj Halinko

Zdjęcie wpisujace się świetnie do dzisiejszego święta .
dzięki bardzo i również pozdrawiam
malgocha1960 09:37, 15 sie 2013

Celinko wróciłam z 10 stron wstecz,ale nie doczytałam,czy ty się gdzies przeprowadzasz czy remontujesz?Synusia masz pierwsza klasa,cud malina.Rocznica wspaniała,35 lat z jednym człekiem przezyc,nam strzeliło w tym roku 30 lecie.
EPODLAS 16:43, 15 sie 2013

Celinko, maleństwo całkiem udane. Jednym słowem CIACHO.
Celina 18:15, 15 sie 2013

malgocha1960 napisał(a)
Celinko wróciłam z 10 stron wstecz,ale nie doczytałam,czy ty się gdzies przeprowadzasz czy remontujesz?Synusia masz pierwsza klasa,cud malina.Rocznica wspaniała,35 lat z jednym człekiem przezyc,nam strzeliło w tym roku 30 lecie.

Witaj Małgosiu

Remontujemy się jeszcze miesiąc i bedzie po wszystkim!

Najdłużej czeka sie na meble.Ale to takie miłe czekanie.

Bo już cały brud i rupiecie wywalone!

Dzięki -za komplementa synusia

Celina 18:19, 15 sie 2013

EPODLAS napisał(a)
Celinko, maleństwo całkiem udane. Jednym słowem CIACHO.

Kindzia 22:20, 16 sie 2013

Pięknie jest teraz na działkach, byłam niedawno u Bogusi I domeczek i wokół domeczku...Ludzie dbają, upiększają. Przyjemność sama, taki spacer między tymi ogródkami.

Jak to biuro padło??? I co dalej?
Celina 10:50, 17 sie 2013

Kindzia napisał(a)
Pięknie jest teraz na działkach, byłam niedawno u Bogusi I domeczek i wokół domeczku...Ludzie dbają, upiększają. Przyjemność sama, taki spacer między tymi ogródkami.

Jak to biuro padło??? I co dalej?

Już jest w domu Kasiu

No szczęście mieli! Uruchomoine środki zostały z U.M.

Ale Ci wszyscy co nzapłacili i nie wyjechali to granda! Powtarza sie to rok w rok!
A włascicielka juz założyła nowe biuro!! Nie wiem jak możliwe są takie przekręty!!

A u Ciebie urlopek rozpoczęty