Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

Celina 10:59, 14 sie 2013

Kindzia napisał(a)

Wspaniały prezent!!! To kompletna rewolucja!!! Będziecie mieli wszystko nowe

Cieszy takie urządznie na nowo

Kasiu rewolucje to Ty sobie z M zrobiłaś. Budowa domu !! Strrrraaasznie Ci "zazdroszczę".
Ale jak sie nie ma co się lubi .....

Wybuduję sobie mały domeczek na działce. jak tylko ogarniemy to co teraz robimy! Taki substytut
Już mam projekt. Woda i prąd podciągniety .Nie lubie ciszy ,musi sie coś dziać!!

Wstrzymuje nas tylko ta niewiadoma co dalej z działkami ROD. Trudno inwestować jak na razie czarna magia i nikt nic nie wie
A jednak taka mała chatka też trochę kosztuje, a ja nie lubie byle jak, po taniemu. Sama zresztą wiesz, że tanio -to drogo!
Mala_Mi 11:26, 14 sie 2013

Celina........ no po prostu szok..... wszytko nowe.....

A próchno to chyba nie z Ciebie leci .....
jotka 11:31, 14 sie 2013

Celinko, lepiej być przez trochę zakurzona, niż długo wkurzona
Przetrzymaj ten remont ze spokojem, a potem pokazuj zdjęcia jak ze swoim kochanym menem sączycie wieczorami winko, planując kolejne długie szczęśliwe życie

A działeczki - może nie będzie tak źle i obecne zamieszanie skończy się szczęśliwie dla dużej rzeszy działkowców

pozdrawiam
Celina 12:01, 14 sie 2013

asc napisał(a)
Celina........ no po prostu szok..... wszytko nowe.....

A próchno to chyba nie z Ciebie leci .....

Aniu a na co czekać!! jak se człowiek tak chwile poleży- bo go dziabnie- to i wyduma!! trza targać ile się da z życia i cieszyć ze wszystkiego i nie odmawiać sobie! Nie warto!!!

A jak dopingują jeszcze w tym dzieci to nic, tylko działać

Celina 12:03, 14 sie 2013

jotka napisał(a)
Celinko, lepiej być przez trochę zakurzona, niż długo wkurzona
Przetrzymaj ten remont ze spokojem, a potem pokazuj zdjęcia jak ze swoim kochanym menem sączycie wieczorami winko, planując kolejne długie szczęśliwe życie

A działeczki - może nie będzie tak źle i obecne zamieszanie skończy się szczęśliwie dla dużej rzeszy działkowców

pozdrawiam

EEE!! ja tam wkurzona nie chodzę Jolciu.!! Spokój wodza!! Tylko czasami łupnie w krzyżu i w głowie zaszumi

Celina 12:35, 14 sie 2013

Za dwa dni przyjeżdża moje Maleństwo

Alem sie stęskniła!! Fajnie mieć takiego "szkraba" w domu

Nie pozwala zgnuśnieć!

grazyna 14:08, 14 sie 2013

Fajny Facet
Kindzia 14:44, 14 sie 2013

Celina napisał(a)

Kasiu rewolucje to Ty sobie z M zrobiłaś. Budowa domu !! Strrrraaasznie Ci "zazdroszczę".
Ale jak sie nie ma co się lubi .....

Wybuduję sobie mały domeczek na działce. jak tylko ogarniemy to co teraz robimy! Taki substytut
Już mam projekt. Woda i prąd podciągniety .Nie lubie ciszy ,musi sie coś dziać!!

Wstrzymuje nas tylko ta niewiadoma co dalej z działkami ROD. Trudno inwestować jak na razie czarna magia i nikt nic nie wie
A jednak taka mała chatka też trochę kosztuje, a ja nie lubie byle jak, po taniemu. Sama zresztą wiesz, że tanio -to drogo!

Kurcze...to już taka trzecia nasza rewolucja...najpierw mieszkanie córce zostawiliśmy, to mieszkanie synowi zostawimy, my dziadki, na wieś się przeprowadzimy. Wiecznie od nowa zaczynam. Tylko najpierw muszę do emerytury dożyć
Wcale nie chciałam domu...przecież jak się wyprowadzałam od Mamy, to mówiłam, że nigdy już więcej w ziemi grzebać nie będę!

A ja teraz lubię ciszę i przestrzeń, i nie żałuję tej budowy, mimo, że jeszcze pewnie parę lat nigdzie na wczasy nie wyjedziemy. Jeszcze mam w Pszczynie meble zdobyczne...wypadało by je wymienić na nowe I właśnie największym problemem jest to, że za drogie meble mi się podobają...

No, tak...ciągle niepewne te Rod-y...ale na pewno dobrze będzie. Składaj kasiorkę, domeczek postaw, będziesz miała latem gdzie pomieszkiwać. Dużo ludzi tak robi, przyjemnie tak latem wśród zieleninki swojej pomieszkać
Kindzia 14:45, 14 sie 2013

Faktycznie Maleństwo...też takie mam, 190 cm
Celina 15:10, 14 sie 2013

grazyna napisał(a)
Fajny Facet

NOOOO