Bogdziu, przepióry nie dość że ładne, to sympatyczne odgłosy wydają, wcale sie nie boją, jest ich wszędzie pełno na mieście, w parku, w lesie na budowie. Jest ich nie zliczona ilość, wszedzie są. Gdy robiłem im zdjęcia to biegały koło mnie a jak by nasypał jedzenia w garść to na pewno by z ręki jadły, może uda mi się takie zdjęcie zrtobić. Najfajniej wygląda gdy siedzi na drzewie i płacze, nagrałem taki film. Bogdziu mam dla Ciebie smutną wiadomość, najprawdopodobniej nie przyjadę do Polski i nie będę mógł oglądać Twoich RH. Mam ze sobą w aparacie fotki ze spotkania i kupię komputer Aplle na którym będą jak żywe Twoje RH. Byłem w sklepie ze swoim dyskiem i oglądałem swoje fotki na tym komputerze to się normalnie pochorowałem, dopiero zobaczyłem piękno na swoich fotach a jak dokupię do tego nowego pentaxa to będzie mistrzostwo świata. Chcę kupić biurkowy 21,5'' jest jeszcze 27'' ale muszę się liczyć że mogą być kłopoty w samolocie a 21'' całkiem duży jest cieńki jak zeszyt 60 kartkowy a komputer jest w monitorze więc miejsca zajmuje b. mało a maszyna nie z tej ziemi. Bardzo bym chciał żeby ułożyło mi sie wszystko tak jak planuję. Może załatwię synowi tu wakacje to przywiezie mi Romka.

Pozdrawiam wszyskich.

Czyściochy z nich.