Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Natura » Poznajemy ptaki

Poznajemy ptaki

Mala_Mi 23:31, 11 kwi 2013

Wykasowało mój ulubiony wątek... pstrykam dodaj.. i podziwiam fotki ROberat i M Gabrieli... no rrewelacja Resztę obejrzę jutro.
Klamber 07:42, 12 kwi 2013

Witajcie, ja nie mam takich drastycznych ujęć jak Gabriela ale myślę że się będą podobały.
Marto, Orły już wcześniej pokazywałem ładne, te są skamuflowane, co raz trudniej zrobić ładne zdęcie liście coraz większe.
Aniu, dodam Ci jeszcze więcej oglądania.

Bogdzia 16:20, 12 kwi 2013

Orły majestatyczne ale mnie sie te przepi.óry podobają bo chyba nie boją się ludzi , można się nimi nacieszyc.Pozdrówka Robercie.
Klamber 05:23, 13 kwi 2013

Bogdziu, przepióry nie dość że ładne, to sympatyczne odgłosy wydają, wcale sie nie boją, jest ich wszędzie pełno na mieście, w parku, w lesie na budowie. Jest ich nie zliczona ilość, wszedzie są. Gdy robiłem im zdjęcia to biegały koło mnie a jak by nasypał jedzenia w garść to na pewno by z ręki jadły, może uda mi się takie zdjęcie zrtobić. Najfajniej wygląda gdy siedzi na drzewie i płacze, nagrałem taki film. Bogdziu mam dla Ciebie smutną wiadomość, najprawdopodobniej nie przyjadę do Polski i nie będę mógł oglądać Twoich RH. Mam ze sobą w aparacie fotki ze spotkania i kupię komputer Aplle na którym będą jak żywe Twoje RH. Byłem w sklepie ze swoim dyskiem i oglądałem swoje fotki na tym komputerze to się normalnie pochorowałem, dopiero zobaczyłem piękno na swoich fotach a jak dokupię do tego nowego pentaxa to będzie mistrzostwo świata. Chcę kupić biurkowy 21,5'' jest jeszcze 27'' ale muszę się liczyć że mogą być kłopoty w samolocie a 21'' całkiem duży jest cieńki jak zeszyt 60 kartkowy a komputer jest w monitorze więc miejsca zajmuje b. mało a maszyna nie z tej ziemi. Bardzo bym chciał żeby ułożyło mi sie wszystko tak jak planuję. Może załatwię synowi tu wakacje to przywiezie mi Romka. Pozdrawiam wszyskich.

Czyściochy z nich.

SAXON 22:39, 13 kwi 2013

Dziś podczas pracy w ogródku widziałem pierwsze dymówki.

Bogdzia 07:35, 14 kwi 2013

Robert jeśli Ci się uda że zostaniesz to ja będe się cieszyła bo to jest dobre dla Ciebie. Moje rh poczekają , przecież będą jeszcze następne lata. Twój syn byłby pewnie szczęśliwy gdyby módł przyleciec do Kanady. Sprzęt jaki zamierzasz kupic -bajka.Dzieki za zdjecia ( epoletnik świetny w tym rozkroku) i wszystkiego dobrego zyczę.
Bogdzia 07:37, 14 kwi 2013

SAXON napisał(a)
Dziś podczas pracy w ogródku widziałem pierwsze dymówki.

Piękne zdjecie , zrobic jaskólce zdęcie w locie?-podziwiam.I ten szlaczek na ogonku.
maria_kalino... 14:26, 14 kwi 2013

Witajcie, fotki cudne. Ja codziennie obserwuję nasze rodzime bociany na gnieżdzie w Przygodzicach. Dzisiaj z samego rana była wielka radość , bo po 4 dniach do samotnej samiczki dołączył samczyk.

Klamber 15:38, 16 kwi 2013

Saxon, jesteś wieeelki,zdjęcie jaskółki po prostu cud. Widać w locie nawet najdrobniejszy szczegół.
Ja zrobiłem dużo ptaków ładnych, ale nie wyrabiam się tyle mam fotek. Na dworze coraz cieplej więc mnie tam ciągnie, a widoki cudne mam.
Bogdziu, masz rację
Mario, tu bocianów ni ma, więc muszą mi wystarczyć Twoje.
Bogdzia 21:33, 16 kwi 2013

Marysiu a jak Ty to zdjecie zrobiłaś , przecież ono z góry jest robione. Śliczne.

Pozdrówka dla fotografów.