agata_chrosc...
20:20, 07 mar 2012
No to super! Może jakąś "działalność gospodarczą" uruchomię . A powaznie to z największą przyjemnością nakupuję. Wybór jest naprawdę ogromny. Można kupowac jesienią po prostu w centrach ogrodniczych albo własnie w Keukenhof tylko o ile dobrze pamiętam tam są minimalne zamówienia rzędu 100 sztuk jednego gatunku, ale jeszcze sprawdzę. W Keukenhof będę pewnie jakoś pod koniec kwietnia. A może się sama wybierzesz? W tym roku, co już pisałam, Polska jest bohaterem ekspozycji.
. A powaznie to z największą przyjemnością nakupuję. Wybór jest naprawdę ogromny. Można kupowac jesienią po prostu w centrach ogrodniczych albo własnie w Keukenhof tylko o ile dobrze pamiętam tam są minimalne zamówienia rzędu 100 sztuk jednego gatunku, ale jeszcze sprawdzę. W Keukenhof będę pewnie jakoś pod koniec kwietnia. A może się sama wybierzesz? W tym roku, co już pisałam, Polska jest bohaterem ekspozycji.
 . A powaznie to z największą przyjemnością nakupuję. Wybór jest naprawdę ogromny. Można kupowac jesienią po prostu w centrach ogrodniczych albo własnie w Keukenhof tylko o ile dobrze pamiętam tam są minimalne zamówienia rzędu 100 sztuk jednego gatunku, ale jeszcze sprawdzę. W Keukenhof będę pewnie jakoś pod koniec kwietnia. A może się sama wybierzesz? W tym roku, co już pisałam, Polska jest bohaterem ekspozycji.

jestem zachwycona klimatem
 jestem zachwycona klimatem