Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 22:13, 27 lip 2012

to raczej kilka hortensji sadzonych na skarpie jedna nad drugą. Efekt imponujący, to prawda
agata_chrosc... 22:15, 27 lip 2012

JulkAd napisał(a)

Julka, Urszulla - te buty to ja nie mam pojęcia! Ale były tak zaskakujące, że zasługiwały na uwiecznienie
Anitko - w temacie byłam i jestem tylko czasem mnie od komputera odrywa.
Ciesze się , że się podoba. Na prawdę warto tu przyjechać i zobaczyć te ogrody. Ja pojadę tam na pewno jeszcze raz bo nie dałam rady wszystkiego za jednym razem zobaczyć. Zwłaszcza, że upał był niemiłosierny!

Ojamojtam, nie narzekaj na upał niedawno marudziłyśmy, że pogoda do bani

No i tak to jest Zimno źle, upał źle! Najlepiej na Wyspach Kanaryjskich - nigdy nie jest zimno i nigdy upału nie ma. A powaznie - mieliśmy kilka dni lata, ale juz dziś wieczorem się skończyło także razem z M opijamy właśnie koniec lata
JulkAd 22:22, 27 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)

No i tak to jest Zimno źle, upał źle! Najlepiej na Wyspach Kanaryjskich - nigdy nie jest zimno i nigdy upału nie ma. A powaznie - mieliśmy kilka dni lata, ale juz dziś wieczorem się skończyło także razem z M opijamy właśnie koniec lata

Myślisz, że już nie wróci? . U nas upał wczoraj i dzisiaj okrutny, uciekaliśmy do chłodnych pomieszczeń, ale też idzie lekkie ochłodzenie (24 stopnie) od poniedziałku.
agata_chrosc... 22:24, 27 lip 2012

U nas ma być 20C i co jakiś czas padać. No to juz lato to to nie jest.
JulkAd 22:34, 27 lip 2012

No 20 to trochę mało, ale gorzej jak się planuje wypoczynek, a tu pogoda zawodzi. Ja w tym roku niestety nigdzie nie wybywam, to taka pogoda nie bardzo mnie przeraża, gorzej z dziećmi, bo w czasie deszczu wiadomo - nudzą się
kaisog1 22:47, 27 lip 2012

Wowo Agata ale super wycieczka Masz rację, że zdjęcia bardzo inspiruja Właśnie chyba znalazłam rozwiązanie na moją skarpe I mało tego będzie pasowac do reszty ogrodu
GabiK 22:48, 27 lip 2012

Agatko, ja też tu ciągle zaglądałam, ale pusto, to co będę pisać.
Te pełne jeżówki zachwyciły mnie w zeszłym roku i dlatego koniecznie chciałam rabatę jeżówkową. Jutro zrobię zdjęcia to pokażę jak kwitną.

Z tą pogodą tak jest - u nas też zimno albo za gorąco. Parę dni akurat było, tak ok. 25 stopni. To co szukamy pracy na wyspach kanaryjskich? Ile tam ziemia kosztuje?

Ulotki z Appeltern rozdawali na Floriadzie. Chciałam jechać, ale czasu zabrakło i pogoda była do kitu.
To już wiem co koniecznie trzeba zobaczyć jak Cię odwiedzimy.
Anita1978 22:58, 27 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)

A to cóż za "kfiatki"? Z wyglądu przypominają trochę jeżówki

To są jeżówki. Widziałam już takie w dwóch kolorach i zamierzam sobie zaprowadzić na rabatę berberysową. Są niesamowite!

Mam podobną
agata_chrosc... 22:59, 27 lip 2012

kaisog1 napisał(a)
Wowo Agata ale super wycieczka Masz rację, że zdjęcia bardzo inspiruja Właśnie chyba znalazłam rozwiązanie na moją skarpe I mało tego będzie pasowac do reszty ogrodu

No to przydały się na coś fotki! SUper! A które to rozwiązanie?
kaisog1 23:01, 27 lip 2012

Agata to, no i hortensje

agata_chroscicka
napisał(a)