Aha! Czyli można zaryzykować nawet nieco mniej. To dobra wiadomość bo mój M to już się krzywi i miny robi i że niby to za dużo!
A z tymi tulipanami to chyba nie mnie, ale mistrzów z Keukenhof będziesz kopiować Ja na wszelki wypadek zakonotowałam co tam rośnie i w razie czego powinno się dać odszukać.
Witaj Agatko.....Lubię do Ciebie zaglądać.... już o cebulowych rozmawiacie? ..... jesień się zbliża.....niestety.... ale każda pora roku ma swój urok. ....naoglądałam się dekoracji z wrzosów i chętnie bym już takowe miała u siebie..... tu , gdzie odpoczywam, nad morzem w Słowińskim Parku Narodowym wrzosy już kwitną na całego .....
To w piękne miejsce pojechałaś! Jak wrzosy to już jesień! Na grzyby trzeba jechać Fajnie, że wpadłaś
Ale jedno jest pewne dziewczyny - skoro dyskutujemy już o sadzeniu cebulowych, to znaczy nieodwołalnie, że jednak idzie jesień
Te giganty tutaj są na prawdę po 4-4,50 euro za sztukę. Mają 120cm wys. i 20cm średnicy kwiatu. Ale i na tej stronie co Lena podesłała tez takie były chyba po 16 zł. To gdzie Ty Marzenko te po 50zł znalazłaś. Podeślij stronkę tak z ciekawości
A ja już intensywnie planuję wiosenne rabaty! Trochę cebul mam wykopanych, ale chcę bardzo dużo dokupić. Okazało się, że na wiosnę w moim ogrodzie jest bardzo dużo słońca! Zanim wielkie drzewa poubierają się w liście słońce świeci od rana do wieczora. I dlatego poobsadzam wszędzie te tulipany i czosnki i żonkile! ALe będzie pięęęęęęknie!
Ja też jakiś czas temu szukałam. Dostałam namiary od Irenki
Ale jedno jest pewne dziewczyny - skoro dyskutujemy już o sadzeniu cebulowych, to znaczy nieodwołalnie, że jednak idzie jesień
Te giganty tutaj są na prawdę po 4-4,50 euro za sztukę. Mają 120cm wys. i 20cm średnicy kwiatu. Ale i na tej stronie co Lena podesłała tez takie były chyba po 16 zł. To gdzie Ty Marzenko te po 50zł znalazłaś. Podeślij stronkę tak z ciekawości
A ja już intensywnie planuję wiosenne rabaty! Trochę cebul mam wykopanych, ale chcę bardzo dużo dokupić. Okazało się, że na wiosnę w moim ogrodzie jest bardzo dużo słońca! Zanim wielkie drzewa poubierają się w liście słońce świeci od rana do wieczora. I dlatego poobsadzam wszędzie te tulipany i czosnki i żonkile! ALe będzie pięęęęęęknie!
Ja też jakiś czas temu szukałam. Dostałam namiary od Irenki
No tak smutno, że jesień takimi szybkimi krokami się zbliża...później zima. Pociesza jedynie fakt, że na dyskusje ogrodowiskowe czasu będzie więcej...no i na przeglądanie porobionych fotek, na pamiątkę ciepłych dni
No tak smutno, że jesień takimi szybkimi krokami się zbliża...później zima. Pociesza jedynie fakt, że na dyskusje ogrodowiskowe czasu będzie więcej...no i na przeglądanie porobionych fotek, na pamiątkę ciepłych dni
No właśnie! Odpocznie człowiek, poplotkuje i planów narobi! Teraz trzeba te fotki trzaskać, żeby potem było co oglądać