Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 22:00, 26 wrz 2012

Kondzio napisał(a)
a szczego to płot drogi był podoba mi sie

Kondziu, miło mi, że Ci si podoba. A czy drogi? Nie specjalnie w porównaniu z innymi, ale tez i za darmo tez nie
agata_chrosc... 22:02, 26 wrz 2012

monitka napisał(a)

a przy okazji resztki lata

to jest rewelacyjne

To prawda, śliczne
Trochę mi to zdjęcie w koncepcji namieszało i teraz dumam co zrobić

Agatko płot masz śliczny! bardzo oryginalny pomysł

Dzięki Monitka
A dlaczego Ci zdjęcie namieszało? Jesli wolno spytać oczywiscie.
Milka 22:12, 26 wrz 2012

agata_chroscicka napisał(a)
No co Ty , Irenka, gdzie mnie tam do katalogów! Ale ciesze się, że się podoba. To granatowe to szałwia omączona. Wyjątkowo mi się podoba. Szkoda, ze jednoroczna, ale w przyszłym roku tez ja kupię Zdjęcie tego nie oddaje, ale ona w rzeczywistości wygląda jakby z lekka fosforyzowała

Agatko, szaławia omszona to bylina wieloletnia zamiera, a potem na nowo odbija jak przetacznik i orliki i ostróżki tez ja mam, rosnie i kwitnie jak szalona!

nie bądź za skromna, to foto pokazuje, że wiele dokonałaś i to w jak najlepszym stylu
monitka 22:20, 26 wrz 2012

Bo chciałam rabatę różaną z bukszpanem właśnie i nawet dostałam jednego takiego dużego do regeneracji ale w związku z tym że teraz zbyt piękny nie jest to poszedł w inne miejsce...no i się zastanawiam czy dobrze zrobiłam
agata_chrosc... 07:29, 27 wrz 2012

irena_milek napisał(a)

No co Ty , Irenka, gdzie mnie tam do katalogów! Ale ciesze się, że się podoba. To granatowe to szałwia omączona. Wyjątkowo mi się podoba. Szkoda, ze jednoroczna, ale w przyszłym roku tez ja kupię Zdjęcie tego nie oddaje, ale ona w rzeczywistości wygląda jakby z lekka fosforyzowała

Agatko, szaławia omszona to bylina wieloletnia zamiera, a potem na nowo odbija jak przetacznik i orliki i ostróżki tez ja mam, rosnie i kwitnie jak szalona!

nie bądź za skromna, to foto pokazuje, że wiele dokonałaś i to w jak najlepszym stylu

Dziękuję Irenko
Szałwię omszoną to ja tez mam chyba starszą ode mnie Ale to jest nie omszona tylko omączona i ona raczej nie odbija, no chyba , że znowu cud by się stał
agata_chrosc... 07:31, 27 wrz 2012

monitka napisał(a)

róze z bukszpanem niezle się prezentują to fakt. idę zobaczyć do Ciebie o co chodzi
Lena 08:46, 27 wrz 2012

Świetny płot - niebanalny
agata_chrosc... 09:37, 27 wrz 2012

dzięki Lenka
eliza3 09:54, 27 wrz 2012

Witam, ja w sprawie szałwii. Też posiadam. Mam szałwię omszoną tzn. wieloletnią i w tym roku posadziłam omączoną, która jest jednoroczna. Obie są ładne z tym, że omączona kwitnie bez przerwy i jest trochę jaśniejsza od Twojej tzn. mam wrażenie, że bardziej niebieska.
Pozdrawiam
monteverde 09:59, 27 wrz 2012

kaisog1 napisał(a)
Kurcze szkoda, że jednoroczna.... Ślicznie wygląda na tle tego bukszpanu

Płot fajnie wyszedł, mnie by się taki przydał od sąsiadki co ma ogród cały w chwastach ja mam też szałwię omączoną ale białą i zobaczymy czy z nasionek sama wiosną wystartuje, zostawiłam ją na rabacie, pozdrawiam Agatko