No co Ty , Irenka, gdzie mnie tam do katalogów! Ale ciesze się, że się podoba. To granatowe to szałwia omączona. Wyjątkowo mi się podoba. Szkoda, ze jednoroczna, ale w przyszłym roku tez ja kupię Zdjęcie tego nie oddaje, ale ona w rzeczywistości wygląda jakby z lekka fosforyzowała
Agatko, szaławia omszona to bylina wieloletnia zamiera, a potem na nowo odbija jak przetacznik i orliki i ostróżki tez ja mam, rosnie i kwitnie jak szalona!
nie bądź za skromna, to foto pokazuje, że wiele dokonałaś i to w jak najlepszym stylu
Bo chciałam rabatę różaną z bukszpanem właśnie i nawet dostałam jednego takiego dużego do regeneracji ale w związku z tym że teraz zbyt piękny nie jest to poszedł w inne miejsce...no i się zastanawiam czy dobrze zrobiłam
No co Ty , Irenka, gdzie mnie tam do katalogów! Ale ciesze się, że się podoba. To granatowe to szałwia omączona. Wyjątkowo mi się podoba. Szkoda, ze jednoroczna, ale w przyszłym roku tez ja kupię Zdjęcie tego nie oddaje, ale ona w rzeczywistości wygląda jakby z lekka fosforyzowała
Agatko, szaławia omszona to bylina wieloletnia zamiera, a potem na nowo odbija jak przetacznik i orliki i ostróżki tez ja mam, rosnie i kwitnie jak szalona!
nie bądź za skromna, to foto pokazuje, że wiele dokonałaś i to w jak najlepszym stylu
Dziękuję Irenko
Szałwię omszoną to ja tez mam chyba starszą ode mnie Ale to jest nie omszona tylko omączona i ona raczej nie odbija, no chyba , że znowu cud by się stał
Witam, ja w sprawie szałwii. Też posiadam. Mam szałwię omszoną tzn. wieloletnią i w tym roku posadziłam omączoną, która jest jednoroczna. Obie są ładne z tym, że omączona kwitnie bez przerwy i jest trochę jaśniejsza od Twojej tzn. mam wrażenie, że bardziej niebieska.
Pozdrawiam
Kurcze szkoda, że jednoroczna.... Ślicznie wygląda na tle tego bukszpanu
Płot fajnie wyszedł, mnie by się taki przydał od sąsiadki co ma ogród cały w chwastach ja mam też szałwię omączoną ale białą i zobaczymy czy z nasionek sama wiosną wystartuje, zostawiłam ją na rabacie, pozdrawiam Agatko