Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 12:42, 27 wrz 2012

Jeździć nie mogę do końca listopada niestety Okropnie mnie to męczy. Jak człowiek żył zanim prawo jady zrobił? No nie pamietam ale poza tym mniej więcej ok, jeszcze trochę sztywna ta lewa ręka, a dokładnie dłon i takoż stopa, ale to juz jest do zaakceptowania, choć mam nadzieję, że jeszcze troche i to tez przejdzie
Z tą omączona to nie pomogę niestety. Ja swoją w doniczce kupiłam w centrum ogrodniczym. Widziałam natomiast w internecie nasiona, ale jak sądze sadzonkowanie to juz by była przesada. Ale ponieważ to jednoroczna to wiosna sie rozejrzyj, może będą
EPODLAS 22:16, 27 wrz 2012

Agato, życzę żebyś jak najszybciej wróciła do całkowitego zdrowia i to jak najszybciej. Też miałam problemy zdrowotne na wiosnę. Na szczęście już po wszystkim. Pozdrawiam.
beta 22:24, 27 wrz 2012

Agatko, cierpliwości, na wszystko przyjdzie czas, jeszcze będziesz śmigać po ulicach, a teraz daj się wozić

buziole
Diana 22:40, 27 wrz 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Płot prawie gotowy

muszę przyznać że płot wygląda rewelacyjnie
monteverde 22:41, 27 wrz 2012

Agatko ja swoją omączoną wysiewałam z nasion i potem pikowałam do ogrodu ja jestem wożona chociaż mam prawko, a argument" po co masz się męczyć sama jak masz kierowcę"... dobre no nie także pozwól i swojemu kierowcy na rozpieszczanie
agniecha973 22:49, 27 wrz 2012

Ja też mam omączoną z własnego siewu. Ależ ona się u mnie na wiosnę męczyła! Myślałam, że nic z niej nie będzie, mszyce ją dopadły, nie rosła. A teraz olbrzymka zasłania wszystko. Kolor rzeczywiście ma ładny. Jedna biała mi się trafiła.
agata_chrosc... 10:12, 28 wrz 2012

EPODLAS napisał(a)
Agato, życzę żebyś jak najszybciej wróciła do całkowitego zdrowia i to jak najszybciej. Też miałam problemy zdrowotne na wiosnę. Na szczęście już po wszystkim. Pozdrawiam.

Równiez pozdrawiam Bożenko, Ciebie i Misię Oby nam wszystkim zdrowie dopisało
agata_chrosc... 10:13, 28 wrz 2012

beta napisał(a)
Agatko, cierpliwości, na wszystko przyjdzie czas, jeszcze będziesz śmigać po ulicach, a teraz daj się wozić

buziole

Wista wio, łatwo powiedziec, jak mawiał pewien kultowy bohater serialowy
agata_chrosc... 10:14, 28 wrz 2012

dziękuję Diano!
agata_chrosc... 10:15, 28 wrz 2012

monteverde napisał(a)
Agatko ja swoją omączoną wysiewałam z nasion i potem pikowałam do ogrodu ja jestem wożona chociaż mam prawko, a argument" po co masz się męczyć sama jak masz kierowcę"... dobre no nie także pozwól i swojemu kierowcy na rozpieszczanie

mój kierowca Aniu to niestety zabiera samochód i jedzie do pracy i tyle go do wieczora widzę! A pojechał by człowiek a to do centrum ogrodniczego, a to do szkółki jakiejś Zaczne chyba na rowerze jeździć na dłuższe dystanse. Ściskam