Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

monitka 22:58, 13 maj 2013

Heh jestem Ewa
Dziękuję Wam za odwiedziny i gratulacje, to bardzo miłe

Malkul bardzo się cieszę że ciacho smakowało
Madzenka 07:27, 14 maj 2013

agata_chroscicka napisał(a)
to ja tez z gratulacjami! a tulipanki urocze. Te ciemne to towarzystwa potrzebują to zaraz będzi e je łatwiej pokazać pozdrowienia

Dokladnie tak. Mam zestawienie queen of the night z china town... Boskie... Dosadź do nich takie teryczne delikatne biało-różowe
monitka 20:28, 14 maj 2013

Marzenko tak zrobię tym bardziej że jakoś nie wiem czemu różowy bardzo mi lezy w ogrodzie

Chciałam się pochwalić że mój RH polecony przez Bogdzię Pahjolas Daughter przetrwał zimę i nawet zakwitł Oto dowód

czosnki już się szykują

Rabata podokienna po małym liftingu powinna fajnie wygladać. Zaraz wystartuje bodziszek, róże mają juz pączki. A na razie czaruje Conica młodymi przyrostami

moje patyczkowo

i lobelie, werbeny i papryki po pikowaniu

baraga1904 20:44, 14 maj 2013

...ale masz duże i piękne przedszkole ...a ten rodo jest super...też się poradzę Bogdzi bo mam w projekcie 4 sztuki i nie mam wskazanego konkretnego... Twój jest zachwycający...
monitka 20:48, 14 maj 2013

Aga ja szukałam takich które poradzą sobie w słońcu. Bogdzia poradziła mi kilka ale tylko takiego znalazłam więc wzięłam tym bardziej że ma pokrój kulisty co mi się bardzo podoba na razie jest niewielki ale i tak fajnie wygląda.
gusiarz 21:20, 14 maj 2013

Monia, jakie piękne roślinki. A patyczkowo to jaka roslinka? Ja mam patyczkowe przedszkole z limki i z winobluszczu. Te drugie mają już korzonki. Cały czas czekam na korzonki u hortinek - może się uda... mają małe listki.
RH przepiękny!!!
gusiarz 21:21, 14 maj 2013

Gapa ze mnie - GRATULEJSZYN!!!
Bogdzia 23:01, 14 maj 2013

Pięknie zakwitł, bardzo się cieszę.Moje jeszcze nie kwitną ale u mnie wszystko bardzo późno jest , później niż na Podlasiu. Gratulacje z okazji 200.
monitka 23:27, 14 maj 2013

Aga patyczkowo to hortensje. Limki, Vanilla Fraise i Phantom. Niestety po zdjęciu folii z doniczek i wietrzeniu trochę listków podwiędło. Pewnie dlatego że nie ukorzeniły się ...co będzie z resztą zobaczymy

Bogdziu mi też się bardzo podoba, mogłabym na nie patrzeć i patrzeć Muszę do nich dobrać coś wyższego i najbardziej mi pasuje Helsinki University który tez polecałaś tylko ciężko mi je znaleźć. Ostatnio spotkałam w szkółce ale bardzo malutkie...

Za gratulacje bardzo dziękuję
beta 08:16, 15 maj 2013

Moniś...GRATKI!!!!.....i kolejnej stówki życzę...trzerj muszkieterowie wyglądają bardzo atrakcyjnie....mam pytanko- w jakich odstępach sadziłaś ten żywopłocik z buksusa?....i gratuluę udanych zakupów ....ja ostatno, jak Nieszka, jadę i wracam bez niczego....zazdroszczę konsekwencji i planu działania.....buziaki