Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

monitka 22:23, 11 sie 2013

AniaK napisał(a)
Moniko, cieszę się że mogłyśmy się zobaczyć i poznać w realu. Zapoznawaj się z trasą w nasze strony.
Pozdrawiam

Aniu ja tez się cieszę bardzo tylko szkoda że nie mogłam dłużej zostać...
Chyba bedę wreszcie musiała przetrzeć szlak w Waszą stronę
AniaK 22:25, 11 sie 2013

Dopiero po zdjęciach widać jak to po jednym roku wszystko się rozrasta, co to będzie w przyszłym. Śliczne horti i trawki i oczywiście inne roślinki
AniaK 22:29, 11 sie 2013

Musisz podjąć "męską decyzję", wsiąść w auto i jechać przed siebie, jak już do Joli dojechałaś, to do nas dalej Poznańską, omijasz całe miasto. Grunt to się odważyć.
giza 22:33, 11 sie 2013

Monitko, mnie również było bardzo miło Cię poznać- równa z Ciebie babka
Metamorfoza rabatki....łaaał....szczena opada, kawał dobrej roboty. Jest piknie!

P.S. A jak już do AniK będziesz dojeżdżała i nie zdążysz nacisnąć hamulec to..wpadniesz prosto do mojego ogródka
nieszka 22:33, 11 sie 2013

monitka napisał(a)

sierpień 2013

Pamiętam te zdjęcia jak dziś

A gdzie się podziała hekonechloa?
beta 22:36, 11 sie 2013

Moniś...ale super porównania...trawska niesamowite...a jak ta rabata idzie dalej?
monitka 22:40, 11 sie 2013

Aniu miasto i jego najblisze okolice mam opanowane ale poza granice w waszą stronę jeszcze nie jeździłam

Giza dzięki ja też się cieszę ze zmian jakie zaszły i serce mi rośnie za każdym razem jak na rabaty patrzę Hmmm z tym hamulcem to raz mi się zdażyło nie wcisnąć go na czas a drugi raz nie miec go wcale...za takie wrażenia to ja już dziękuję wolę tak normalnie ...zaplanowac i zajechać

Nieszko hakone niestety nie wytrzymała zimy...podgniła i miała po kilka źdzbełek a później padła całkowicie.
Chyba zastąpię ją trzmieliną. Wogóle planuję tam zmiany bo jest sporo miejsca za limkami i nie wiem co tam dać. Miskanty pójdą za śliwę więc będzie jeszcze więcej miejsca.
ewa004 22:40, 11 sie 2013

Ale świetnie rabata wygląda dla mnie wszędzie gdzie są hortki jest pięknie .
U mnie pod trzmielinami jest 6 sztuk ,które muszę przesadzić

Moniczko miło mi było zobaczyć Twoją buźkę na fotkach ze spotkania

Fajna babeczka z Ciebie ,choć nie wiem dlaczego myślałam że będziesz miała czarne włosy
monitka 22:43, 11 sie 2013

Beatko o jednej z części rabaty bedzie w kolejnym odcinku z drugiej strony za limkami ma lukę a potem jest misz masz bylinowy za domem.
giza 22:44, 11 sie 2013

Swoją droga nieszka to ma pamięć! Ja ledwo pamiętam co mam u siebie, a co w zeszłym roku miałam to już nie zawsze....