No cos Ty śnieg niech tam zostanie a my lato zaczynamy choc moze to jesień bo u mnie grujecznik szykuje się do zmiany koloru.
To wygrzeb te nemezje i mi pokaz- fajne są.
Uwielbiam pachnące mydełka z czasem używania wietrzeją trochę fajny zakup
Obrazków trochę mało
A poważny kryzys ogrodowy to mam ja z braku kompostu do sadzenia i przesadzania roślin. Najchętniej to bym wyjechała i wróciła za rok do ogrodu jak będzie już zrobiony a Ty jak po powrocie odbierasz swój ogród?
Znalazłam takie. Jakość nienajlepsza. Były w pojemnikach od maja do jesieni (październik).
Ula jakie obrazki preferujesz? mam z gór kilkaset a z Rosarium założę nowy wątek i do ogrodów też dodam
To specjalnie dla Ciebie zajawka
Kryzys braku kompostu doskonale rozumie. To teraz nic tylko zbierać wszystko i produkcję kompostu dynamicznie rozwijać - u mnie z cięcia zapełnia się skrzynia ale ta na jesień coraz niższa się robi znaczy jeszcze się dzieje.
Ula ale uderzyłaś z pytaniem - jak po powrocie? nie było mnie raptem 10 dni. Jak wyjeżdżałam akurat się oziębiło i ciut pokropiło ....itd
co zastałam? pokażę niżej
płakać mi się chciało w niedzielę się zabrałam za podlewanie ale deszczyk mnie pogonił a dziś teraz pada -