Wianki w oknach są super też powiesiłam, a na przeceny wiankowe zwykle się sadzę, poluje na wianki z naturalnych materiałów no i upolowałam pomalowane na zielono z jakiegoś zielska
Sylwia, czasem lubię oglądać popatrzeć co miałam a nie mam i dlaczego, czasem pociesze się że porosło a było do kostki, ale też czasem i ja jestem na fotkach a to już inna bajka
Iza jak miło, że wpadasz - zastanawiam się czy nie jechać na Gardenię - spotkałybyśmy się bo pewnie pojedziesz.
Do koncertów to Ty masz blisko.
Ośmiał moim zdaniem jakoś nie pasuje do Ciebie - to jednoroczna roślina bardzo, bardzo fotogeniczna, ciekawa ale z takich jakby to nazwać lelawych - gdzieś do środka rabaty do jednorocznych a może bylin, już końcem lipca traci urodę bo od dołu łysieje.
Tu 25 lipca jeszcze stoją łodygi - ma ciekawą zieleń.
Ja posadziłam na brzegu rabaty - to raczej niefortunne było - no ale jak przyjechali od Mai na nagranie to Pani redaktor od razu wpadł w oko i wołała kamerzystę żeby "o to takie" pokamerował
A derenia czerwonego muszę sobie posadzić bo nie mam - no to już jest coś na listę zakupową która na razie jest pusta i tak miało być do maja - no dobra krzaki mają ulgowe - dereń, hortensja kosmata albo kalina
Elu dziękuję za wieści. To jest mój jedyny rh i chciałabym żeby był tym bardziej, że dostał teraz więcej światła po wycięciu żywopłotu no ale też więcej wiatru - o! trzeba osłonić
Danuś kusicielu mam zapisane nazwy bo inne bardziej mi się podobają niż ta bladawa Mira - ja po nowym roku otwieram sezon ogrodniczy 2019 i startuję od 2 stycznia na razie całkiem swobodnie kończę sezon 2018 na rozmyślaniach .
Niemniej bardzo dziękuję, że pomyślałaś o mnie .
Zamiast Mikołaja przyjechał do mnie kurier i przywiózł paczuszkę