Agnieszko zmian się zapowiada kilka - przemyślenia są
i w pierwszej kolejności jest nowy kompostownik - już kupiłam plastikowy zamknięty - zdeklarowałam segregację śmieci i lepiej wyrzucać kuchenne odpady do zamkniętego - więc porządki w tym zakresie a potem kratki przy pojemniku na śmieci - będzie osłonięty ale ważne też że mam miejsce na nowe pnącze dobre co ?
Miro, wiosna u ciebie całą gębą. Ogrodowy spektakl już się zaczął. Pięknie sfociłaś krokusy, widać że przykładasz się do robienia zdjęć. No to jesteśmy w jednym klubię, ja też lubię focić
oj jak Ci dzękuję za pochwałę foto - staram się i chciałabym żeby było lepiej, a spektakl ogrodowy wiosennie się rozpoczął
tak wogóle chciałabym żeby zaistniał w ogrodzie przez cały rok - to trudne ale wykonalne więc działam
wzdłuż ścieżki do domu biegnie szpaler z bialego pięciornika, za nim jest przejście i moja wrzosowa górka
nie mogłam się zdecydować co zrobić z tym miejscem, dziś wyłożyłam kartonami i zasypałam ścinkami jakie sie u mnie produkuje w rozdrabniaczu a potem kora lekko przysypię i dość tego plewienia