Mira, wcześniej ogladałam sobie piękne wiosenne zmiany w Twoim ogrodzie a dzisiaj spotkałam właścicielkę zupełnie przypadkowo króciutkie ale miłe spotkanko, oczywiście przy roślinach
Jolu na Ciebie zawsze można liczyć więc zapraszam na wiosenny spektakl bo wiosna u mnie w pełni a w kontekście temperatury lato - dziś było w słońcu o 17 ponad 30 st !! upał a rano kilka stopni - ale ogrodowo jest
kompostownik plastikowy jest na ogrodowisku dość krytykowany - ja kupiłam 380l jako dodatkowy kompostownik do odpadów kuchennych i ogrodowych, działkę mam małą , mam też mały kompostownik więc kolejny mi potrzebny - zobaczymy - a kratka będzie osłaniać kosz na śmieci , kompostownik schował się w drzewkach
Ewa przedszkole jak przedszkole - mam słabość do doniczek więc leżakowanie musi być choć już czekam na czas kiedy ja zacznę leżakowanie uprawiać
jeśli chodzi o feng to po naszemu zdrowy rozsądek czytałam rozdział o przedogródku i o koszach na śmieci i mnie naszło że coś muszę tam zmienić - no i masz nowa robota jest - jeszcze nie wykonana
Irenko non stop słońce i ponad 20 st -pogoda zwariowała to chyba nie lato już - w każdym razie dla cebulowych taka aura dobra nie jest - potrzebny jest deszcz bardzo