Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

Mala_Mi 22:21, 09 gru 2013

Mój Mikołaj gołodupiec.. nawet sie nie odzywam.. może do Pisarzowic pojadę i tez będzie fajnie
Milka 17:22, 10 gru 2013

Mira, wspaniale klimat budujesz
paniprzyroda 18:11, 10 gru 2013

Wdzięczne dekoracje, już wiem, to u Ciebie oglądałam serduszka szklane. Podobają mi się. W ub. roku zakupiłam takie, tylko bez dziurek, do decoupage, nie było czasu zrobić, mają służyć jako przyciski. Pozdrawiam.
WilczaGora 08:44, 13 gru 2013

mira napisał(a)

powiesiłam serduszka

jakie delikatne i bardzo przypadły mi do gustu...w słoneczku będą pięknie błyszczeć...
super pomysł !
Pszczelarnia 09:39, 13 gru 2013

Mirko, dzięki Tobie napisałam list do Gwiazdora (bo na św. Mikołaja się spóźniłam). List elektroniczny. I Gwiazdor odpowiedział, że zamówienie jest w trakcie realizacji (ale nie wiem które, bo napisałam "o wszystkim"). Jakiś nowoczesny ten Gwiazdor.

Dekoracje na stole tarasowym - u mnie powiało pustką w tym temacie. Mus zrobić. Bo go widać z izby.

I ja mam presję czasu. Bo nagle się okazało, że jest tyle spraw na już.
Wyczuwa się u Ciebie klimat świąt i przygotowań - powiem Ci, że ja w sumie bardzo lubię ten rozruch w temacie kuchenno-porządkowym. Tylko zakupy sobie odpuszczam (Ta. jest domowym zaopatrzeniowcem).
mira 22:51, 13 gru 2013

Dzisiaj był przepiękny dzień i miałam chwilkę by spojrzeć na ogród - dziwnie jest bo lekko przymarznięte wszystko, trawa robi się kiepska i podrosła od koszenia, liście i tu i tam, lepiej by było żeby śnieg przystroił ogród ale na razie nie ma widoku
tak więc podsypałam różę jeszcze popiołem z kominka i cieszę się, że jest chwila oddechu od roboty ogrodowej
bo czas tej zimowej przerwy dostarczy nowej energii i pomysłów

a tymczasem trzeba się cieszyć nadchodzącymi świętami i wyciągać wszelkie dekoracje - idzie mi to wolno i liczę na ten week

przemiłe wpisy tu zastałam więc odpowiem i kilka zdjęć dodam
mira 23:00, 13 gru 2013

Ania asc przedogródek to przecież wspaniały prezent, bo co jak co ale przedogródki to bardzo trudne dla wszystkich realizacje a Ty jeszcze walczyłaś z chodniczkiem, a Pisarzowice to świetna wycieczka

Marysiu ciesze się ,że Cię zainspirowalam a wrzosy można wykorzystać do dekoracji świątecznych - bombka duża na patyczek od szaszłyka, przyciąć na odpowiednią wysokość i wbić pomiędzy wrzosy i już jest

Gabrysiu oczywiście Dzidka ma rację
mira 23:02, 13 gru 2013

Dzidka napisał(a)

Wydaje mi się, żeby nie przedobrzyć, to poprosimy w przyszłym roku o wycieczkę do ogrodów Francji.
I co ty na to?

Dzidka nie wiem gdzie jest granica marzeń słyszałam, że ogrody francuskie ładniejsze od angielskich ale jakoś trudno mi w to uwierzyć
co ja na to ? chciałabym,,,,, śpiewam
mira 23:07, 13 gru 2013

irena_milek napisał(a)
Mira, wspaniale klimat budujesz

a to miłe, że tak to widzisz bo ubogo u mnie w fotki

tak więc dla klimatu coś na ząb

puszki zapełnione

z choinek teraz takie mają swoje pięć minut

mira 23:12, 13 gru 2013

paniprzyroda napisał(a)
Wdzięczne dekoracje, już wiem, to u Ciebie oglądałam serduszka szklane. Podobają mi się. W ub. roku zakupiłam takie, tylko bez dziurek, do decoupage, nie było czasu zrobić, mają służyć jako przyciski. Pozdrawiam.

dowiesiłam jeszcze szklane aniołki - takie szklane fajnie wyglądają ale nie w tym zielonym klimacie w końcu śnieg spadnie